Булочки з вишнею
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 15-20
Час приготування: 3 г. 0 хв.
Дуже ніжні, апетитні і зовсім нескладні в приготуванні булочки з вишнею в домашніх умовах - справжні ласощі як для дорослих, так і для малюків.
Опис приготування:
В цей рецепт приготування булочок з вишнею можна використовувати свіжі, заморожені, а також консервовані ягоди. У начинку також при бажанні можна додати трохи горішків, наприклад. Перед подачею доповнить булки помадка, шоколадна глазур або карамель.
- Молоко - 1.5 склянки
- Борошно - 3-4 склянок
- Цукор - 100 грам
- Рослинна олія - 5-6 Ст. Ложок
- Дріжджі - 1 Ст. Ложка
- Крохмаль - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - 1 щіпка
- Вишня - 300-350 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Жовток - 1 штука
1. З тестом все досить стандартно - розчиніть дріжджі в теплому молоці, додайте цукор. Сіль з борошном просійте. Влийте в тісто рослинне масло, всипте борошно і залиште в теплому місці, накривши рушником, щоб воно підходило.
2. Які б ягоди ви не використали в цей простий рецепт булочок з вишнею, найкраще обваляти їх в крохмалі.
3. Готове тісто викладіть на присипану борошном поверхню і розділіть на невеликі кульки. Кожен з них розкачайте і викладіть в центр начинку.
4. Сформуйте булочки і викладіть їх на деко або в форму для випікання. Залиште їх на 20-30 хвилин, щоб вони трохи підійшли.
5. Збийте жовток і змастіть їм булочки. Щоб зробити булочки з вишнею в домашніх умовах ще смачніше, можна присипати їх крихтою з ложки борошна, вершкового масла і цукру. Відправте їх в розігріту духовку.
6. Випікайте близько півгодини при середній температурі.
7. Ось і весь секрет, як приготувати булочки з вишнею. Приємного чаювання!