Рецепт Брізоль з овочами фото

Брізоль з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо , Фарш , Яйця
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Брізоль
Кількість порцій: 1
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Що таке бризоль з овочами в домашніх умовах? "бризоль" означає"обсмажений в яйці" . З начинкою для нього фантазувати можна як завгодно - все залежить від ваших смакових уподобань.

Опис приготування:

Найвідповідальніший процес - обсмажити правильно бризоль, але ще важливо і згорнути отриманий омлет з м'ясом. В середину можете класти всі, що побажаєте: курку, гриби або сир. Я ж вирішила на цей раз спробувати приготувати бризоль з овочами в домашніх умовах з овочами.

  • М'ясний фарш - 400 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Зелень - 10 грам
  • Помідор - 1 штука
  • Огірок - 1 штука
  • Сіль, приправи - За смаком
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Молоко - 3 Ст. Ложки
брізоль з овочами - фото крок 1
1. Не так давно вирішила побалувати чоловіка чимось незвичайним і приготувала бризоль з овочами в домашніх умовах. Брізоль - це фарш, обсмажений на яйці. За смаком страва нагадує шаурму, тільки замість лаваша омлет, а м'ясо на грилі замінює смажений фарш.
брізоль з овочами - фото крок 2
2. Збиваємо яйця з зеленню. При бажанні можна додати трохи майонезу і молока. Посоліть і поперчіть за смаком.
брізоль з овочами - фото крок 3
3. Тепер найвідповідальніший момент - кладемо на достка плівку, зверху викладаємо фарш і накриваємо верх знову плівкою. Тепер розгортаємо фарш качалкою. Знімаємо акуратно плівку.
брізоль з овочами - фото крок 4
4. На сковороду виливаємо яйце, а зверху викладаємо м'ясну корж. Накриваємо кришкою і смажимо до готовності близько 15 хвилин на дуже слабкому вогні.
брізоль з овочами - фото крок 5
5. У начинку кладемо овочі (за смаком) і притрушуємо зеленню. Деякі присипають сиром і змащують гострим соусом - все по вашим смаковим уподобанням. Головне - зробити правильно основу.

Схожі рецепти