Брізоль з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Що таке бризоль з овочами в домашніх умовах? "бризоль" означає "обсмажений в яйці" . З начинкою для нього фантазувати можна як завгодно - все залежить від ваших смакових уподобань.
Найвідповідальніший процес - обсмажити правильно бризоль, але ще важливо і згорнути отриманий омлет з м'ясом. В середину можете класти всі, що побажаєте: курку, гриби або сир. Я ж вирішила на цей раз спробувати приготувати бризоль з овочами в домашніх умовах з овочами.
- М'ясний фарш - 400 грам
- Яйце - 3 штуки
- Зелень - 10 грам
- Помідор - 1 штука
- Огірок - 1 штука
- Сіль, приправи - За смаком
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Молоко - 3 Ст. Ложки
1. Не так давно вирішила побалувати чоловіка чимось незвичайним і приготувала бризоль з овочами в домашніх умовах. Брізоль - це фарш, обсмажений на яйці. За смаком страва нагадує шаурму, тільки замість лаваша омлет, а м'ясо на грилі замінює смажений фарш.
2. Збиваємо яйця з зеленню. При бажанні можна додати трохи майонезу і молока. Посоліть і поперчіть за смаком.
3. Тепер найвідповідальніший момент - кладемо на достка плівку, зверху викладаємо фарш і накриваємо верх знову плівкою. Тепер розгортаємо фарш качалкою. Знімаємо акуратно плівку.
4. На сковороду виливаємо яйце, а зверху викладаємо м'ясну корж. Накриваємо кришкою і смажимо до готовності близько 15 хвилин на дуже слабкому вогні.
5. У начинку кладемо овочі (за смаком) і притрушуємо зеленню. Деякі присипають сиром і змащують гострим соусом - все по вашим смаковим уподобанням. Головне - зробити правильно основу.