Рецепт Brandada фото

Brandada
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Норвезька кухня
Риба та морепродукти
Рецепти без шкоди
На обід, На вечерю
Бутерброди

Норвезька закуска на основі риби і картоплі традиційно подається на часниковий тостах. Блюдо традиційне. Раджу обов'язково спробувати. Подавайте в якості закуски: теплою чи холодною.

Так як рецепт традиційний, не рекомендую щось міняти і доповнювати. Приготуйте і спробуйте справжню брандаду за цим рецептом. Дуже смачно, ніжно і злегка гостро!

  • Гарячкові файл - 300 грам
  • Картопля - 350 грам
  • Масло оливкове - 150 мілілітрів
  • Вершки - 150 мілілітрів
  • Молоко - 150 мілілітрів
  • Часник - 4 зубчики
  • Чебрець - 4 штуки
  • Хліб білий - 4 скибочки
  • Сіль - За смаком
Brandada - фото крок 1
1. Рибу добре відваріть в воді з додаванням чебрецю і оливкового масла. Поки риба не почне розпадатися на пластівці.
Brandada - фото крок 2
2. Рибу розімніть вилкою, масло, що залишилося злийте.
Brandada - фото крок 3
3. Картопля очистіть, наріжте кубиком. Відваріть в суміші молока і вершків з часником і чебрецем до розм'якшення картоплі.
Brandada - фото крок 4
4. Додайте картоплю до риби.
Brandada - фото крок 5
5. Добре розімніть все виделкою, додайте масло, що залишилося.
Brandada - фото крок 6
6. Шматочки хліба обсмажте і натріть часником.
Brandada - фото крок 7
7. Подавайте брандаду на смажених тостах. Смачного!

Схожі рецепти