Рецепт Ботте фото

Ботте
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Риба та морепродукти, Морепродукти, Ікра
Рецепти для схуднення
На швидку руку, На святковий стіл, Фуршет
Солоне

Вчора побачила дуже цікавий рецепт боттарга. Виявляється, що можна приготувати делікатес будинку. Виходить як покупна. Чи не відрізните. А з чого вона робиться? З ікри тунця.

Сьогодні я розповім, як приготувати боттарга в домашніх умовах. Ботте - це ікра тунця або кефалі. Готувати її дуже швидко. Потім ви її будете використовувати для спагетті і інших страв. Зробіть будинку це середземноморське блюдо. Це дуже просто. Ви здивуєте своїх гостей. Удачі вам!

  • Ікра тунця - 1 штука
  • Сіль - 200 грам
ботте - фото крок 1
Для початку потрібно почистити рибу і вийняти ікру.
ботте - фото крок 2
Покладіть ікру в холодну воду на деякий час. Чистий ikru.
ботте - фото крок 3
Посоліть ікру і залиште сушитися. Можна використовувати сушилку або духовку.
ботте - фото крок 4
При подачі нарізуйте закуску дуже тонко.

Схожі рецепти