Ботте
(покроковий рецепт з фото)
Вчора побачила дуже цікавий рецепт боттарга. Виявляється, що можна приготувати делікатес будинку. Виходить як покупна. Чи не відрізните. А з чого вона робиться? З ікри тунця.
Сьогодні я розповім, як приготувати боттарга в домашніх умовах. Ботте - це ікра тунця або кефалі. Готувати її дуже швидко. Потім ви її будете використовувати для спагетті і інших страв. Зробіть будинку це середземноморське блюдо. Це дуже просто. Ви здивуєте своїх гостей. Удачі вам!
- Ікра тунця - 1 штука
- Сіль - 200 грам
Для початку потрібно почистити рибу і вийняти ікру.
Покладіть ікру в холодну воду на деякий час. Чистий ikru.
Посоліть ікру і залиште сушитися. Можна використовувати сушилку або духовку.
При подачі нарізуйте закуску дуже тонко.