Рецепт Ботте фото

Ботте
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Риба та морепродукти , Морепродукти , Ікра
Рецепти для схуднення
На швидку руку , На святковий стіл , Фуршет
Солоне
Кількість порцій: 10
Час приготування: 20 хв.

Вчора побачила дуже цікавий рецепт боттарга. Виявляється, що можна приготувати делікатес будинку. Виходить як покупна. Чи не відрізните. А з чого вона робиться? З ікри тунця.

Опис приготування:

Сьогодні я розповім, як приготувати боттарга в домашніх умовах. Ботте - це ікра тунця або кефалі. Готувати її дуже швидко. Потім ви її будете використовувати для спагетті і інших страв. Зробіть будинку це середземноморське блюдо. Це дуже просто. Ви здивуєте своїх гостей. Удачі вам!

  • Ікра тунця - 1 штука
  • Сіль - 200 грам
ботте - фото крок 1
Для початку потрібно почистити рибу і вийняти ікру.
ботте - фото крок 2
Покладіть ікру в холодну воду на деякий час. Чистий ikru.
ботте - фото крок 3
Посоліть ікру і залиште сушитися. Можна використовувати сушилку або духовку.
ботте - фото крок 4
При подачі нарізуйте закуску дуже тонко.

Схожі рецепти