Рецепт Борщ фото

Борщ
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Буряк, М'ясо, Овочі, Свинина
Вегетаріанське харчування
На обід
Борщ, Супи

Знаменитий і смачний суп українського походження відомий у багатьох країнах. Тисячі варіантів рецептів і назв, але основний інгредієнт - буряк залишається незамінною.

Буряк з м'ясом (свинина, телятина, курка, качка) і овочами об'єднуються в підбадьорливий, але також ніжний і дуже ароматний суп. Мій рецепт як приготувати борщ - це точні поради та рекомендації. Не бійтеся, нічого складного!

  • Свинина - 800 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 2 штуки
  • Селера - 1 штука
  • Помідори - 200 грам
  • Буряк - 400 грам
  • Капуста - 400 грам
  • Картопля - 200 грам
  • Оцет - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 2 чайних ложки
  • Лавровий лист - 3 штуки
  • Часник - 3 зубчики
  • Рослинна олія - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перей - За смаком
  • Кріп - За смаком
  • Крем - За смаком
1
У велику каструлю покладіть м'ясо, додайте сіль і залийте 3 літрами холодної води. Доведіть до кипіння. Зніміть піну, потім зменшіть вогонь і варіть бульйон приблизно годину або поки м'ясо не стане ніжним.
2
Наріжте маленькими кубиками цибулю і обсмажте з соняшниковою олією на повільному вогні до золотистого кольору, потім додайте селеру (якщо любите) також нарізаний невеликими кубиками. Моркву натріть на тертці і теж обсмажте.
3
Додайте подрібнені помідори і тушкуйте ще хвилин 10. Потім додайте буряк, нарізану соломкою, оцет, цукор, сіль і продовжуйте тушкувати ще 10 хвилин.
4
Якщо м'ясо буде готове, вийміть його з бульйону. Опустіть в бульйон картоплю, нарізаний кубиками, і варіть хвилин 15. Потім додайте капусту і варіть до готовності.
5
Коли картопля і капуста будуть готові, додайте бурякову суміш, додайте лавровий лист, сіль, перець і продовжуйте варити протягом приблизно 8-10 хвилин, потім додайте нарізане м'ясо, часник і кріп.
6
Вимкніть борщ, накрийте кришкою і нехай настоїться протягом 10 хвилин.
7
Смачного!

Схожі рецепти