Борщ з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)
Борщ з яловичиною - це найкраще, що придумано в слов'янської кухні. Борщ люблять все - і дорослі, та діти. Рецепт борщу з яловичиною в сім'ях передається з покоління в покоління. Ділюся своїм!
Борщ з яловичиною дуже поживний і корисний. Якщо ви зваріть борщ з тільки, що зірваних овочів і заправите соковитими помідорами, то ефект перевершить всі очікування. Борщ з яловичиною можна варити різними способами. Якщо ви почнете готувати яловичину напередодні, то значно скоротите час приготування. Для борщу з яловичиною можна і навіть потрібно брати грудинку і варити наваристий бульйон. Успіхів і приємного апетиту!
- Яловичина - 250 грам
- Вода - 1, 5 L
- Курячий бульйон - 1 літр
- Картфель - 2 склянки (нарізаний кубиками)
- Капуста - 2 склянки (нашаткована)
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Буряк - 1 штука
- Томатний сік - 1 Склянка
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Часник - 3 зубчики
- Зелень - За смаком
Яловичину залити водою і варити півтори години.
У великій каструлі воду і курячий бульйон довести до кипіння, кинути картопля.
Додати капусту.
На сковороді розжарити масло і обсмажити цибулю, потім додати моркву і смажити ще 5 хвилин.
Буряк порізати смужками.
Буряк додати до моркви, додати томат, сіль.
Гасити буряк 25-30 хвилин, поки буряк не стане м'якою. Додати лимонний сік, цукор.
Коли картопля звариться, додайте зажарку з буряком і яловичину. Посолити, поперчити. Додати тертий часник.
Прикрасити борщ зеленню. Смачного!