Рецепт Борщ «Селянский» фото

Борщ «Селянский»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі
Вегетаріанське харчування
На обід
Борщ, Супи

Поспішаю поділитися з усіма шанувальниками російської кухні відмінним варіантом, як приготувати борщ "селянський" . Він настільки наваристий, смачний і ароматний, що від нього просто неможливо відірватися!

1. М'ясо (в даному випадку свинину) вимийте, викладіть в каструлю і залийте водою. Поставте на вогонь і доведіть до кипіння.

2. У бульйон можна покласти коріння петрушки, лавровий лист, запашний перець і овочі. Обов'язково прибирайте піну і стежте, щоб бульйон сильно не кипів.

3. Квасоля попередньо замочити і відварити.

4. Очистіть буряк, наріжте її тонкою соломкою.

5. На невелику сковороду налийте трохи олії, розігрійте його.

6. Помідори обшпарте окропом, видаліть з них шкірку. Наріжте дрібними кубиками м'якоть (також можна використовувати в рецептом приготування борщу "селянського" томат або томатну пасту).

7. Викладіть на сковороду буряк з помідорами, тушкуйте на повільному вогні.

8. Очистіть і наріжте невеликими кубиками картоплю.

9. Цибулю і моркву подрібніть.

10. Готовий бульйон процідити, доведіть до кипіння. Викладіть туди картоплю.

11. На окремій сковороді обсмажте трохи цибулю з морквою, викладіть їх в каструлю.

12. Коли картопля буде зварений приблизно наполовину, додайте в бульйон буряк з томатом і нашатковану капусту.

13. Додати сіль за смаком. Викладіть нарізане шматочками м'ясо.

14. Для 5 хвилин до готовності в каструлю викладіть подрібнене кубиками яблуко.

15. Сало подрібніть разом з часником і додайте в каструлю, вже знявши її з вогню.

16. Зелень і сметану краще додавати в кожну тарілку порційно.

17. Готовий борщ "селянський" в домашніх умовах повинен постояти під кришкою хоча б 25-35 хвилин, а вже після можна пробувати, що вийшло.

  • М'ясо - 300 грам
  • Буряк - 1 штука (маленька )
  • Картопля - 4-5 штук
  • Капуста - 1/4 штуки
  • Квасоля - 100 грам
  • Яблуко - 1 штука (кисле)
  • Морква - 1 штука
  • Цибулина - 1 штука
  • Помідори - 4-5 штук
  • Зелень - 1 За смаком
  • Сіль - 1 За смаком
  • Крем - 1 За смаком
1. М'ясо (в даному випадку свинину) вимийте, викладіть в каструлю і залийте водою. Поставте на вогонь і доведіть до кипіння.

2. У бульйон можна покласти коріння петрушки, лавровий лист, запашний перець і овочі. Обов'язково прибирайте піну і стежте, щоб бульйон сильно не кипів.

3. Квасоля попередньо замочити і відварити.

4. Очистіть буряк, наріжте її тонкою соломкою.

5. На невелику сковороду налийте трохи олії, розігрійте його.

6. Помідори обшпарте окропом, видаліть з них шкірку. Наріжте дрібними кубиками м'якоть (також можна використовувати в рецептом приготування борщу "селянського" томат або томатну пасту).

7. Викладіть на сковороду буряк з помідорами, тушкуйте на повільному вогні.

8. Очистіть і наріжте невеликими кубиками картоплю.

9. Цибулю і моркву подрібніть.

10. Готовий бульйон процідити, доведіть до кипіння. Викладіть туди картоплю.

11. На окремій сковороді обсмажте трохи цибулю з морквою, викладіть їх в каструлю.

12. Коли картопля буде зварений приблизно наполовину, додайте в бульйон буряк з томатом і нашатковану капусту.

13. Додати сіль за смаком. Викладіть нарізане шматочками м'ясо.

14. Для 5 хвилин до готовності в каструлю викладіть подрібнене кубиками яблуко.

15. Сало подрібніть разом з часником і додайте в каструлю, вже знявши її з вогню.

16. Зелень і сметану краще додавати в кожну тарілку порційно.

17. Готовий борщ "селянський" в домашніх умовах повинен постояти під кришкою хоча б 25-35 хвилин, а вже після можна пробувати, що вийшло.

Схожі рецепти