Бісквітний торт в домашніх умовах
(покроковий рецепт з фото)
Приготування бісквіта вимагає особливої ретельності і уваги, оскільки він примхливий. Основа успішного десерту - правильний рецепт! Сьогодні я розповім, як приготувати бісквітний торт в домашніх умовах.
Спираючись на цей рецепт, можна приготувати торт з будь-яким оформленням. Влітку я готую таку випічку зі свіжими ягодами. А ось сьогодні ягід ніяких не знайшла, тому використовувала попкорн і карамельний сироп. Вийшло, як і завжди, дуже смачно!
- Цукор - 220 грам
- Яйця - 8 штук
- Борошно пшеничне - 190 грам
- Горіхова мука - 50 грам
- Вершкове масло - 80 грам (в тісто)
- Згущене молоко - 1 Склянка
- Вершкове масло - 180 грам (в вершках)
- Карамельний сироп - 100 грам
- Попкорн - 40 грам
Збиваємо в зручній посуді яйця з цукром. В отриману білосніжну масу просіваємо борошно (обидва види). Заважаємо віночком дуже акуратно.
Потім необхідно розтопити в окремому посуді масло. Трохи чекаємо, щоб масляна рідина охолола. Після втручаємося масло в борошняну суміш.
Випікаємо тісто в двох формах. Час - 22-25 хв. Температуру виставляємо 180 З. Готовність можна перевірити за допомогою зубочистки. Коржики разрезаем пополам.
Збиваємо згущене молоко з маслом. Просочуємо кремом наші бісквітні коржики. Крем не скаржиться. Добре промазуємо всередині і зовні!
Зверху поливаємо наш тортик карамельним сиропом або будь-яким іншим, який вам до душі! Потім прикрашаємо вкусняшками: попкорном або шоколадом. Я вибрала попкорн в якості декору. Вийшло чудово! Смачного!