Рецепт Бісквіт королеви Вікторії фото

Бісквіт королеви Вікторії
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Борошно, Молочні продукти, Яйця, Молоко, Вершкове масло
Дієтичне харчування
На святковий стіл
Випічка, Торти, Бісквітний торт

Люблю робити на своїй кухні рецепти, які зберігають в собі історію. Звичайно, згодом вони модифікуються, але основа залишається. Тому ви можете спробувати той самий смак з минулого.

Уважно прочитайте про те, як приготувати бісквіт королеви Вікторії. Цей торт був створений придворними кондитерами в 19 столітті. Його подавали на королівських чаювання. В якості прошарку роблять збитий крем з джемом. Виходить дуже повітряна випічка з легкої кисло-солодкою начинкою.

  • Вершкове масло - 275 грам
  • Цукрова пудра - 325 грам
  • Борошно - 175 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Молоко жирне - 3 Ст. Ложки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Ванільна есенція - 1 Чайна ложка
  • Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
  • Малинове варення - 6 Ст. Ложок
  • Малина - За смаком
бісквіт королеви Вікторії - фото крок 1
Розм'якшіть 175 г вершкового масла. З'єднайте його з 175 г цукрової пудри. Збийте інгредієнти до повітряної маси. В кінці додайте ванільну есенцію.
бісквіт королеви Вікторії - фото крок 2
В іншій мисці збийте яйця. Потім обережно вносите їх до маслу, заважаючи масу блендером на низькій швидкості.
бісквіт королеви Вікторії - фото крок 3
Тричі просійте борошно з розпушувачем. Потім вмішати її в вершково-яєчну масу. Заважайте тісто так, щоб воно залишалося повітряним (обережно ложкою від низу до верху). В кінці додайте 2 столові ложки молока.
бісквіт королеви Вікторії - фото крок 4
Прогрійте мультиварку. Влийте в неї тісто. Поставте режим "випічка" на один час.
бісквіт королеви Вікторії - фото крок 5
Після цього дайте настоятися бісквіту 10 хвилин. Потім дістаньте його і повністю остудіть.
бісквіт королеви Вікторії - фото крок 6
Час, що залишився вершкове масло збийте з цукровою пудрою, ванільним екстрактом і молоком до повітряного крему.
бісквіт королеви Вікторії - фото крок 7
Остиглий бісквіт розрізати на 2 частини. Одну промажьте джемом, другу - кремом. З'єднайте їх.
бісквіт королеви Вікторії - фото крок 8
Прикрасьте торт цукровою пудрою і свіжими ягодами. Приємного чаювання!

Схожі рецепти