Бісквіт королеви Вікторії
(покроковий рецепт з фото)
Люблю робити на своїй кухні рецепти, які зберігають в собі історію. Звичайно, згодом вони модифікуються, але основа залишається. Тому ви можете спробувати той самий смак з минулого.
Уважно прочитайте про те, як приготувати бісквіт королеви Вікторії. Цей торт був створений придворними кондитерами в 19 столітті. Його подавали на королівських чаювання. В якості прошарку роблять збитий крем з джемом. Виходить дуже повітряна випічка з легкої кисло-солодкою начинкою.
- Вершкове масло - 275 грам
- Цукрова пудра - 325 грам
- Борошно - 175 грам
- Яйце - 3 штуки
- Молоко жирне - 3 Ст. Ложки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Ванільна есенція - 1 Чайна ложка
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Малинове варення - 6 Ст. Ложок
- Малина - За смаком
Розм'якшіть 175 г вершкового масла. З'єднайте його з 175 г цукрової пудри. Збийте інгредієнти до повітряної маси. В кінці додайте ванільну есенцію.
В іншій мисці збийте яйця. Потім обережно вносите їх до маслу, заважаючи масу блендером на низькій швидкості.
Тричі просійте борошно з розпушувачем. Потім вмішати її в вершково-яєчну масу. Заважайте тісто так, щоб воно залишалося повітряним (обережно ложкою від низу до верху). В кінці додайте 2 столові ложки молока.
Прогрійте мультиварку. Влийте в неї тісто. Поставте режим "випічка" на один час.
Після цього дайте настоятися бісквіту 10 хвилин. Потім дістаньте його і повністю остудіть.
Час, що залишився вершкове масло збийте з цукровою пудрою, ванільним екстрактом і молоком до повітряного крему.
Остиглий бісквіт розрізати на 2 частини. Одну промажьте джемом, другу - кремом. З'єднайте їх.
Прикрасьте торт цукровою пудрою і свіжими ягодами. Приємного чаювання!