Салат «намисто королеви»
(покроковий рецепт з фото)
До вашої уваги - дуже простий рецепт салату "намисто королеви", Котрий, як мені здається, дійсно має силу перетворювати навіть банальний вечерю в королівський прийом їжі! Спробуйте, смачно!
Розповім вам, як зробити салат "намисто королеви", смачний і незвичайний за рахунок додавання вина і агар-агар. Виходить ніжне смакове поєднання фруктів в оригінальному желе! Спробуйте обов'язково, набагато смачніше звичайного магазинного желе, та й корисніше, і натуральніше блюдо вийде. Так що рекомендую!
- Виноград - 200 грам
- Ягоди - 100 грам
- Мандарини - 200 грам
- Ківі - 1 штука
- Банан - 1 штука
- Вино біле столове - 500 мілілітрів
- Вода - 700 мілілітрів
- Цукор - 200 грам
- Якщо-якщо - 5 чайних ложок
1. У воді змішаємо вино, хочете, якщо, доводимо до кипіння. У форму викладаємо ягоди, виноград, і заливаємо гарячою сумішшю.
2. Далі - шар банана і мандаринок. Теж заливаємо.
3. Останній шар - ківі. Заливаємо сумішшю так, щоб вона повністю покривала фрукти, і залишимо в холодильнику до застигання.
4. Перевертаємо форму і поливаємо салат зверху сметаною, згущеним молоком або вершками. Смачного!