Салат «Намисто з гранатом»
(покроковий рецепт з фото)
Салат "намисто з гранатом" або "гранатовий браслет" - дуже популярне і красиве блюдо, здатне прикрасити будь-який святковий стіл. Крім приголомшливих смакових якостей, потрібно відзначити апетитний вигляд.
Приготуємо салат "намисто з гранатом" в домашніх умовах. Попередньо відваріть в мундирах картоплю, буряк і морква. Салат викладається в салатницю шарами, навколо чашки, встановленої по центру. Останнім шаром буде очищений гранат. Перед вживанням помістіть блюдо в холодильник на кілька годин. Хай щастить!
- Куряча грудка - 1 штука (відварна)
- Картопля - 3-4 штук (відвареної)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 2 штуки (відварна)
- Буряк відварна - 1 штука
- Горіхи волоські - 100 грам (очищені)
- Гранат - 1 штука
- Оцет винний - 3 Ст. Ложки
- Майонез - 150 мілілітрів
- Сіль - За смаком
Подрібніть цибулю і залийте його оцтом, щоб він замаринувати.
Відварну курячу грудку дрібно наріжте.
Гранат промийте і очистіть від зерен.
По центру салатниці ставимо кухоль або склянку. Навколо гуртки викладаємо перший шар салату - відвареної, терту картоплю. Змащуємо його майонезом і викладаємо на нього куряче м'ясо.
Зверху викладаємо замаринований цибулю, додаємо трохи майонезу.
Тепер викладаємо терту відварну моркву.
Залийте морква майонезом. Викладаємо шар відвареного буряка. Попередньо подрібніть буряк в блендері з волоськими горіхами.
Змащуємо буряк майонезом.
Прикрашаємо салат гранатом. Ставимо страву в холодильник для просочення на 1-2 годину. Смачного!