Рецепт Біляші зі свининою фото

Біляші зі свининою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , М'ясо , Свинина , Фарш , Дріжджове тісто
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Біляші
Кількість порцій: 15
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Тут я покажу як приготувати біляші зі свининою на дріжджовому тесті дуже швидко і легко. Такі біляші виходять досить соковитими і м'якими. Вони прекрасно підходять до чаю і є ситної закускою.

Опис приготування:

Класичний рецепт біляшів преусматрівает просту начинку з фаршу і цибулі. Але за бажанням в цю начинку можна додати наприклад, відварені круто яйця або зелену цибулю.

Спочатку викладайте біляші в сковороду тим боком, де м'ясо відкрито. Так воно швидше прожарітся. За необхідності потрібно міняти масло в сковороді, щоб воно не прогоркает. Після обсмажування двох порцій біляшів масло краще змінити.

  • Дріжджове тісто - 700 грам
  • Свинина - 600 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Масло рослинне - 200 мілілітрів (для смаження)
біляші зі свининою - фото крок 1
Підготуйте дріжджове тісто. Розділіть його на кілька грудочок і дайте постояти перед тим як розгортати. Я використовую покупне несолодке дріжджове тісто.
біляші зі свининою - фото крок 2
М'якоть свинини я змелюють в фарш на м'ясорубці. Можна брати і готовий свинячий фарш. Ріпчасту цибулю очистіть і дрібно наріжте, а потім обсмажте на столовій ложці рослинного масла до золотистого кольору. Додайте цибулю в фарш, посоліть і поперчіть за смаком.
біляші зі свининою - фото крок 3
Дріжджове тісто розкачати кружечком, присипавши робочу поверхню борошном. Діаметр кола повинен бути приблизно 12 сантиметрів. Потім покладіть в кружечки по дві столові ложки фаршу, розподіліть по тесту і защипніть краю, щоб посередині м'ясо залишилося трохи відкритим.
біляші зі свининою - фото крок 4
Налийте рослинне масло в сковороду. Воно повинно покривати біляші хоча б на третину. Обсмажте біляші на середньому вогні до коричневого кольору.

Схожі рецепти