Біганина
(покроковий рецепт з фото)
Це маленькі щучкі. Вони дуже корисні для дітей і для людей похилого віку. У м'ясі щуки міститься багато вітамінів, особливо групи В, і мікроелементів, які необхідні для будь-якого організму.
Це буде відмінний рецепт для любителів риби і морепродуктів. Так як м'ясо щуки корисне, але ще і дуже смачне. Я вашій увазі представлю мій улюблений найпростіший рецепт. Читайте нижче про те, як приготувати щурят смажених, і починайте готувати разом зі мною. Якщо у вас щучкі зовсім маленькі, ви їх можете навіть не чистити, так як їх нутрощі і шкірка є їстівною, а смаку жовчі абсолютно не відчувається. Але якщо ж рибки побільше, то необхідно зробити з них чистенькі тушки, видаливши всі нутрощі і очистивши від шкурок.
Смачного!
- Біганина - 1 кілограм
- Сіль, перець - За смаком
- Борошно - 100 грам
- Рослинна олія - 150 мілілітрів
1
Готуємо рибку для обсмажування. Якщо необхідно чистити, то чистим, якщо ні, то просто гарненько промиваємо, особливо хвіст і зябра.
2
Далі кожну рибку натираємо сіллю і перцем, обвалюють в борошні з двох сторін і укладаємо на розігріту сковороду.
3
Смажимо на рослинній олії до готовності, тобто до появи хорошою коричневої, хрусткої скоринки. Приємного і корисного вам обіду!