Бхаджа з яєць
(покроковий рецепт з фото)
В індійській кухні страви з яєць дуже популярні. Цим рецептом користуюся другий рік, в основному після Пасхи Така закуска розлітається як гарячі пиріжки.
Бхаджа - популярна в Індії штуковина. Технологія приготування Бхаджа може бути різною, але зазвичай блюдо шляхом обсмажування в маслі різних овочів (картоплі, морква, лука). Таке овочі часто можуть використовуватися як гарнір. Спробуйте приготувати Бхаджа з яєць у себе вдома!
- Яйце - 5 штук
- Сода - 1/4 чайних ложки
- Імбирно-часникова паста - 1 Чайна ложка
- Кмин - 1/2 чайних ложки
- Куркума - 1/2 чайних ложки
- Червоний перець - 1/2 чайних ложки
- Чорний перець - 1/2 чайних ложки
- Чилі зелений - 1 штука
1. Відваріть яйця і розріжте їх навпіл.
2. У мисці змішайте борошно, соду, имбирно-часникову пасту, кмин, kurkumu, подрібнений чилі, червоний і чорний перець.
3. Змішайте суху суміш з водою. Обваляйте яйця в клярі.
4. Обсмажте яйця в вершковому маслі на сковороді до золотистої.