Рецепт Бхаджа з яєць фото

Бхаджа з яєць
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Борошно , Яйця
Пісні страви , Веганські страви
На полуденок , На швидку руку , На сніданок
Страви в клярі
Кількість порцій: 5
Час приготування: 15 хв.

В індійській кухні страви з яєць дуже популярні. Цим рецептом користуюся другий рік, в основному після Пасхи Така закуска розлітається як гарячі пиріжки.

Опис приготування:

Бхаджа - популярна в Індії штуковина. Технологія приготування Бхаджа може бути різною, але зазвичай блюдо шляхом обсмажування в маслі різних овочів (картоплі, морква, лука). Таке овочі часто можуть використовуватися як гарнір. Спробуйте приготувати Бхаджа з яєць у себе вдома!

  • Яйце - 5 штук
  • Сода - 1/4 чайних ложки
  • Імбирно-часникова паста - 1 Чайна ложка
  • Кмин - 1/2 чайних ложки
  • Куркума - 1/2 чайних ложки
  • Червоний перець - 1/2 чайних ложки
  • Чорний перець - 1/2 чайних ложки
  • Чилі зелений - 1 штука
бхаджа з яєць - фото крок 1
1. Відваріть яйця і розріжте їх навпіл.
бхаджа з яєць - фото крок 2
2. У мисці змішайте борошно, соду, имбирно-часникову пасту, кмин, kurkumu, подрібнений чилі, червоний і чорний перець.
бхаджа з яєць - фото крок 3
3. Змішайте суху суміш з водою. Обваляйте яйця в клярі.
бхаджа з яєць - фото крок 4
4. Обсмажте яйця в вершковому маслі на сковороді до золотистої.

Схожі рецепти