Безе в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Приготування безе - процес дуже простий, головне - дотримуватися правил, описані нижче в рецепті. Безе виходить дуже легким, повітряним і неймовірно смачним, що особливо сподобається дітям.
Перед вами - простий рецепт приготування безе в духовці. З інгредієнтів вам знадобиться лише цукор і яєчні білки. Збиваємо білки в міцну піну, поступово вводимо цукор. Потім за допомогою кондитерського мішка "садимо" безе на деко і випікаємо не більш 40 хвилин. Хай щастить!
- Білки - 2 штуки
- Цукор - 1 Склянка
Відокремлюємо білки від жовтків. Збиваємо білки з дрібкою солі в пишну масу.
Не припиняючи збивати, вводимо стакан цукру.
Застелити деко папером для випічки, за допомогою кондитерського мішка викладаємо безе на деко.
Випікаємо 30-40 хвилин при температурі 150 градусів. Готовність перевіряється дуже просто: якщо верхівка безе затверділа - все готово!
Смачного!