Рецепт Бефстроганов з підливкою фото

Бефстроганов з підливкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Приготувати бефстроганов з підливою в домашніх умовах дуже просто. В якості основи беремо яловичину, а овочі і спеції додадуть страві лише особливою пікантності.

Опис приготування:

Я готувала це блюдо з яловичої вирізки (традиційно). Дуже смачним це блюдо роблять томат і вершки. При подачі притрусіть м'ясо зеленню петрушки.

  • Яловичина - 500 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Вершки - 50 грам
  • Томатна паста - 30 грам
  • Сіль і спеції - За смаком
Befstroganov з podlivkoм - фото крок 1
1. Для приготування бефстроганов з підливою в домашніх умовах нам знадобиться вирізка. Отже, беремо м'ясо і для початку відбиваємо його трохи. Це робиться для того, щоб м'ясо було м'яким.
Befstroganov з podlivkoм - фото крок 2
2. Тепер нарізаємо м'ясо соломкою і відставляємо ненадовго.
Befstroganov з podlivkoм - фото крок 3
3. Нарізаємо цибулю півкільцями.
Befstroganov з podlivkoм - фото крок 4
4. Обсмажуємо цибулю на рослинній олії до золотистого кольору. Не забуваємо постійно помішувати.
Befstroganov з podlivkoм - фото крок 5
5. Додаємо до нашого цибулі борошно і томатну пасту.
Befstroganov з podlivkoм - фото крок 6
6. Тепер смажимо м'ясо. Яловичину краще обсмажувати на невеликій кількості маргарину, але можна використовувати і рослинне масло.
Befstroganov з podlivkoм - фото крок 7
7. Відправляємо цибулю з соусом до м'яса і додаємо вершки. Накриваємо кришкою і тушкуємо все близько 20 хвилин на дуже слабкому вогні.

Схожі рецепти