Бефстроганов з підливкою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Приготувати бефстроганов з підливою в домашніх умовах дуже просто. В якості основи беремо яловичину, а овочі і спеції додадуть страві лише особливою пікантності.
Опис приготування:
Я готувала це блюдо з яловичої вирізки (традиційно). Дуже смачним це блюдо роблять томат і вершки. При подачі притрусіть м'ясо зеленню петрушки.
- Яловичина - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Вершки - 50 грам
- Томатна паста - 30 грам
- Сіль і спеції - За смаком
1. Для приготування бефстроганов з підливою в домашніх умовах нам знадобиться вирізка. Отже, беремо м'ясо і для початку відбиваємо його трохи. Це робиться для того, щоб м'ясо було м'яким.
2. Тепер нарізаємо м'ясо соломкою і відставляємо ненадовго.
3. Нарізаємо цибулю півкільцями.
4. Обсмажуємо цибулю на рослинній олії до золотистого кольору. Не забуваємо постійно помішувати.
5. Додаємо до нашого цибулі борошно і томатну пасту.
6. Тепер смажимо м'ясо. Яловичину краще обсмажувати на невеликій кількості маргарину, але можна використовувати і рослинне масло.
7. Відправляємо цибулю з соусом до м'яса і додаємо вершки. Накриваємо кришкою і тушкуємо все близько 20 хвилин на дуже слабкому вогні.