Рецепт Бефстроганов в мультиварці фото

Бефстроганов в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Святковий обід , Сімейна вечеря
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ви давно мріяли приготувати це смачне і ніжне блюдо, але не знали як? розповідаю, як приготувати бефстроганов в мультиварці. За допомогою цього чудо-приладу приготувати цю страву ще простіше!

Опис приготування:

Приготувати бефстроганов в мультиварці - задача, з яким справиться навіть початківець кулінар. Як відомо, добре приготувати цю страву звичайним способом - завдання не з простих, проте з мультиваркою все набагато простіше. Вам не доведеться довго стояти біля плити, чарівна каструля зробить за вас практично всю роботу.

Отже, рецепт бефстроганова в мультиварці:

1. М'ясо добре промиваємо, нарізаємо смужками.

2. Цибуля чистий, нарізаємо півкільцями, потім обсмажуємо на сковорідці до золотистого кольору.

3. Додаємо в цибулю сметану, томатну пасту. Додаємо воду (приблизно 300 мл), сіль, перець, спеції. Обережно додаємо борошно, добре все помішуючи, щоб не утворилося грудочок.

4. Всі викладаємо в мультиварку. Включаємо режим «Гасіння», час 40 хвилин.

5. За кілька хвилин до закінчення час приготування слід додати лавровий лист.

6. Блюдо готово. Добре поєднується з рисом, гречаною кашею, картопляним пюре або овочевим гарніром.

Смачного!

  • Яловичина - 600 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Перець - 1 За смаком
  • Сіль - 1 За смаком
Приготувати бефстроганов в мультиварці - задача, з яким справиться навіть початківець кулінар. Як відомо, добре приготувати цю страву звичайним способом - завдання не з простих, проте з мультиваркою все набагато простіше. Вам не доведеться довго стояти біля плити, чарівна каструля зробить за вас практично всю роботу.

Отже, рецепт бефстроганова в мультиварці:

1. М'ясо добре промиваємо, нарізаємо смужками.

2. Цибуля чистий, нарізаємо півкільцями, потім обсмажуємо на сковорідці до золотистого кольору.

3. Додаємо в цибулю сметану, томатну пасту. Додаємо воду (приблизно 300 мл), сіль, перець, спеції. Обережно додаємо борошно, добре все помішуючи, щоб не утворилося грудочок.

4. Всі викладаємо в мультиварку. Включаємо режим «Гасіння», час 40 хвилин.

5. За кілька хвилин до закінчення час приготування слід додати лавровий лист.

6. Блюдо готово. Добре поєднується з рисом, гречаною кашею, картопляним пюре або овочевим гарніром.

Смачного!

Схожі рецепти