Баранина, тушкована в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам новий і простий рецепт баранини, тушкованою в мультиварці, - кількість інгредієнтів дуже мало, готується просто, а завдяки додаванню помідорів баранина соковита і м'яка як ніколи!
Якщо хочеться чогось особливого, але в той же час, стояти біля плити настрою немає, - цей рецепт приготування баранини, тушкованою в мультиварці, вас врятує! Адже по суті, це універсальне блюдо, яке добре поєднується з будь-яким гарніром, і підходить як для святкових застіль, так і для сімейних посиденьок.
Отже, як приготувати баранину, тушковану в мультиварці:
1. М'ясо розморожуємо, промиваємо і обсушуємо. Нарізаємо поруціоннимі невеликими шматочками.
2. Цибулю і часник моєму, чистим, і дрібненько нарізаємо.
3. Відразу ж викладаємо в чашу мультиварки овочі, і разом з м'ясом в режимі "жарка" тримаємо п'ять-десять хвилин.
4. В цей час помідори дістаємо, знімаємо шкірку, і razminaem vilochkoy.
5. Додамо помідори до м'яса, солимо, перчим, і перемішаємо. Томатна суміш повинна покрити м'ясо, але, у випадку чого, додайте ще трохи води або бульйону.
6. Закриваємо кришкою, виставимо режим "гасіння" з 2 годину, і йдемо займатися своїми справами.
От і все! вид, цей рецепт приготування баранини, тушкованою в мультиварці, недарма є одним з моїх улюблених, - мінімум зусиль, а смак приголомшливий! До речі, перевірено, що помідори у власному соку можна замінити будь-який інший домашній консервацією, - Проте смачно!
- Баранина - 600 грам
- Томати у власному соку - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Отже, як приготувати баранину, тушковану в мультиварці:
1. М'ясо розморожуємо, промиваємо і обсушуємо. Нарізаємо поруціоннимі невеликими шматочками.
2. Цибулю і часник моєму, чистим, і дрібненько нарізаємо.
3. Відразу ж викладаємо в чашу мультиварки овочі, і разом з м'ясом в режимі "жарка" тримаємо п'ять-десять хвилин.
4. В цей час помідори дістаємо, знімаємо шкірку, і razminaem vilochkoy.
5. Додамо помідори до м'яса, солимо, перчим, і перемішаємо. Томатна суміш повинна покрити м'ясо, але, у випадку чого, додайте ще трохи води або бульйону.
6. Закриваємо кришкою, виставимо режим "гасіння" з 2 годину, і йдемо займатися своїми справами.
От і все! вид, цей рецепт приготування баранини, тушкованою в мультиварці, недарма є одним з моїх улюблених, - мінімум зусиль, а смак приголомшливий! До речі, перевірено, що помідори у власному соку можна замінити будь-який інший домашній консервацією, - Проте смачно!