Рецепт Баранина, тушкована в мультиварці фото

Баранина, тушкована в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Баранина
Вегетаріанське харчування
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Пропоную вам новий і простий рецепт баранини, тушкованою в мультиварці, - кількість інгредієнтів дуже мало, готується просто, а завдяки додаванню помідорів баранина соковита і м'яка як ніколи!

Опис приготування:

Якщо хочеться чогось особливого, але в той же час, стояти біля плити настрою немає, - цей рецепт приготування баранини, тушкованою в мультиварці, вас врятує! Адже по суті, це універсальне блюдо, яке добре поєднується з будь-яким гарніром, і підходить як для святкових застіль, так і для сімейних посиденьок.

Отже, як приготувати баранину, тушковану в мультиварці:

1. М'ясо розморожуємо, промиваємо і обсушуємо. Нарізаємо поруціоннимі невеликими шматочками.

2. Цибулю і часник моєму, чистим, і дрібненько нарізаємо.

3. Відразу ж викладаємо в чашу мультиварки овочі, і разом з м'ясом в режимі"Жарка" тримаємо п'ять-десять хвилин.

4. В цей час помідори дістаємо, знімаємо шкірку, і razminaem vilochkoy.

5. Додамо помідори до м'яса, солимо, перчим, і перемішаємо. Томатна суміш повинна покрити м'ясо, але, у випадку чого, додайте ще трохи води або бульйону.

6. Закриваємо кришкою, виставимо режим"Гасіння" з 2 годину, і йдемо займатися своїми справами.

От і все! вид, цей рецепт приготування баранини, тушкованою в мультиварці, недарма є одним з моїх улюблених, - мінімум зусиль, а смак приголомшливий! До речі, перевірено, що помідори у власному соку можна замінити будь-який інший домашній консервацією, - Проте смачно!


  • Баранина - 600 грам
  • Томати у власному соку - 500 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
Якщо хочеться чогось особливого, але в той же час, стояти біля плити настрою немає, - цей рецепт приготування баранини, тушкованою в мультиварці, вас врятує! Адже по суті, це універсальне блюдо, яке добре поєднується з будь-яким гарніром, і підходить як для святкових застіль, так і для сімейних посиденьок.

Отже, як приготувати баранину, тушковану в мультиварці:

1. М'ясо розморожуємо, промиваємо і обсушуємо. Нарізаємо поруціоннимі невеликими шматочками.

2. Цибулю і часник моєму, чистим, і дрібненько нарізаємо.

3. Відразу ж викладаємо в чашу мультиварки овочі, і разом з м'ясом в режимі"Жарка" тримаємо п'ять-десять хвилин.

4. В цей час помідори дістаємо, знімаємо шкірку, і razminaem vilochkoy.

5. Додамо помідори до м'яса, солимо, перчим, і перемішаємо. Томатна суміш повинна покрити м'ясо, але, у випадку чого, додайте ще трохи води або бульйону.

6. Закриваємо кришкою, виставимо режим"Гасіння" з 2 годину, і йдемо займатися своїми справами.

От і все! вид, цей рецепт приготування баранини, тушкованою в мультиварці, недарма є одним з моїх улюблених, - мінімум зусиль, а смак приголомшливий! До речі, перевірено, що помідори у власному соку можна замінити будь-який інший домашній консервацією, - Проте смачно!

Схожі рецепти