Баранина на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Незважаючи на те, що рецепт приготування баранини на сковороді може здатися складним, головне - глянути на рецептуру, щоб зрозуміти, що зовсім це нескладно, а готувати стейки треба максимум півгодини.
Цікавий і при цьому до непристойності простий рецепт баранини на сковороді в свій час став для мене справжнім відкриттям! Адже на чавунній сковорідці можна смажити по методу гриля, а що ж може бути краще, ніж якісно запечене м'ясо, та ще й таке соковите, як баранина? Так що настійно рекомендую цей рецепт приготування баранини на сковороді!
- Баранина - 4 штуки(4 стейк)
- Суміш приправ для гриля - За смаком
1. Потрібно готувати на чавунній сковороді. Ставимо її на дуже сильний вогонь, щоб розжарилася. М'ясо дуже ретельно обсипаємо спеціями і викладаємо смажиться.
2. Через п'ять хвилин перевертаємо. Обсмажити на сильному вогні, поки не візьметься скоринкою, а потім трохи зменшимо вогонь.
3. roza_ker, періодично перевертаючи, поки з м'яса перестане виділятися червоний сік.
4. Готово! Смачного!