Рецепт Баклажани, фаршировані куркою і грибами фото

Баклажани, фаршировані куркою і грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Птах, Курка, Баклажан, Гриби
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Новий рік
Гарячі страви, Фаршировані

Просте і доступне блюдо на святковий стіл. Подається в якості гарячого або шикарною гарячої закуски.

Приготуйте швидку закуску або легке гаряче з баклажанів, курки і сиру. Куряче м'ясо треба попередньо відварити. Викладаємо кільця баклажанів на деко, солимо, перчим, змащуємо сметаною або майонезом, зверху укладаємо куряче філе, грибочки і посипаємо тертим сиром. Запікаємо в духовці при температурі 180 градусів 15 хвилин. Краса!

  • Баклажан - 2 штуки
  • Крем - 100 грам
  • Куряче м'ясо відварне - 200 грам
  • Печериці свіжі або заморожені - 100 грам
  • Сир твердий - 100 грам
баклажани, фаршировані куркою і грибами - фото крок 1
Баклажани нарізати кільцями.
баклажани, фаршировані куркою і грибами - фото крок 2
Деко застеліть фольгою. Фольгу змастіть рослинною олією. Покладіть на фольгу баклажановие колечка.
баклажани, фаршировані куркою і грибами - фото крок 3
Кожен баклажан посолити і поперчити. Змастити сметаною.
баклажани, фаршировані куркою і грибами - фото крок 4
Куряче м'ясо перекрутити на м'ясорубці. Викладіть по столовій ложці відвареного перекрученого м'яса на баклажан.
баклажани, фаршировані куркою і грибами - фото крок 5
Зверху викладіть по шматочку печериці. Зверху на гриби викладіть натертий сир.
баклажани, фаршировані куркою і грибами - фото крок 6
Запікайте баклажани в духовці до готовності. У мене пішло 15 хвилин. Подайте до столу гарячими, але і в холодному вигляді таке блюдо дуже смачне.

Схожі рецепти