Баклажани, фаршировані куркою і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Просте і доступне блюдо на святковий стіл. Подається в якості гарячого або шикарною гарячої закуски.
Приготуйте швидку закуску або легке гаряче з баклажанів, курки і сиру. Куряче м'ясо треба попередньо відварити. Викладаємо кільця баклажанів на деко, солимо, перчим, змащуємо сметаною або майонезом, зверху укладаємо куряче філе, грибочки і посипаємо тертим сиром. Запікаємо в духовці при температурі 180 градусів 15 хвилин. Краса!
- Баклажан - 2 штуки
- Крем - 100 грам
- Куряче м'ясо відварне - 200 грам
- Печериці свіжі або заморожені - 100 грам
- Сир твердий - 100 грам
Баклажани нарізати кільцями.
Деко застеліть фольгою. Фольгу змастіть рослинною олією. Покладіть на фольгу баклажановие колечка.
Кожен баклажан посолити і поперчити. Змастити сметаною.
Куряче м'ясо перекрутити на м'ясорубці. Викладіть по столовій ложці відвареного перекрученого м'яса на баклажан.
Зверху викладіть по шматочку печериці. Зверху на гриби викладіть натертий сир.
Запікайте баклажани в духовці до готовності. У мене пішло 15 хвилин. Подайте до столу гарячими, але і в холодному вигляді таке блюдо дуже смачне.