Рецепт Şanьgi «Nalivashki» морська фото

Şanьgi «Nalivashki» морська
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
На полуденок , Для дітей
Випічка
Кількість порцій: 8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Називаються ці шаньги так, тому що робляться з рідкого тесту, наливаються в ребристі формочки і випікаються. Неймовірно ніжна і повітряна випічка, а який вершковий аромат… пробуйте!

Опис приготування:

Як приготувати шаньги"Налівашкі" ? Заходьте, я розповім! Це просто невагомі булочки з яскравим вершковим ароматом і смачне. Існує навіть свято, присвячений цій чудовій випічці - День поморської шаньги, його відзначають 14 листопада. Поспішайте спробувати, а я вам допоможу в цьому!

  • Молоко - 0, 5 L
  • Яйце - 3 штуки
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
  • Маргарин - 50 грам
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сухі дріжджі - 11 грам
  • Борошно 1 сорт - 500 грам
  • Крем - 150 грам (начинка)
  • Вершкове масло - 150 грам (начинка)
  • Борошно 1 сорт - 40 грам (начинка)
Shanygi & Quot; Nalivashki
Підготуйте продукти відразу для тесту і начинки. Приступимо!
Shanygi & Quot; Nalivashki
Спочатку зробіть тісто. Для цього з'єднаєте яйця з сіллю і цукром, вилочкою збовтайте.
Shanygi & Quot; Nalivashki
Підігрійте молоко, температура - приблизно 38-40 градусів. Влийте його в яєчну суміш, перемішайте.
Shanygi & Quot; Nalivashki
Розтопити вершкове масло з маргарином.
Shanygi & Quot; Nalivashki
У високій каструлі з'єднайте яєчно-молочну суміш з масленой, додайте рослинне масло.
Shanygi & Quot; Nalivashki
Всипте борошно і дріжджі. Перемішайте тісто ретельно, я це роблю вінчиком, щоб грудочки зникли.
Shanygi & Quot; Nalivashki
Тісто рідке, як на оладки. Накрийте кришкою або полотенечком і приберіть в тепле місце на 1 час.
Shanygi & Quot; Nalivashki
Готове тісто добре збільшується, воно повітряне, ароматне.
Shanygi & Quot; Nalivashki
Для начинки розтопіть вершкове масло, охолодитися его. Не можна додайте сметану в гаряче! Після охолодження введіть сметану. Перемішайте.
Shanygi & Quot; Nalivashki
Всипте борошно.
Shanygi & Quot; Nalivashki
Вимішайте начинку до гладкого і однорідного стану.
Shanygi & Quot; Nalivashki
Форми потрібно використовувати ребристі, як на фото. Обов'язково змастіть їх рослинною олією. Наповніть наполовину тестом, а в центр покладіть столову ложку без гірки начинки.
Shanygi & Quot; Nalivashki
Розігрійте духовку до 200 градусів, поставте шаньги випікатися хвилин на 20. Слідкуйте, як тільки вони добре підрум'яняться - готові!
Shanygi & Quot; Nalivashki
Чи готові!
Shanygi & Quot; Nalivashki
Shanygi "Nalivashki" відразу після духовки прийнято поливати вершковим маслом і посипати толокном. Приємного!

Схожі рецепти