Рецепт Şanьgi «Nalivashki» фото

Şanьgi «Nalivashki»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Молочні продукти, Дріжджове тісто
На полуденок
Випічка

Такі шаньги пекла завжди моя бабуся з Архангельська. Завжди у неї вони виходили ідеальними. Нещодавно знайшла мамину запис, як приготувати шаньги "налівашкі", і я відразу приступила до справи на кухні.

Наливні шанежки - мій улюблений вид печива. Хоч і в рецепті немає дивовижних заморських продуктів, такий десерт не знайдеш на полицях супермаркету. Спробуйте і ви спекти смачні наливні шанежки. Повірте, це не складно. Навіть простіше, ніж оладки. Адже їх не потрібно перевертати. А смак - дивовижний. Порадуйте своїх діточок або внучат. Наші предки вміли готувати маленькі шедеври з простих продуктів!

  • Борошно - 500 грам
  • Молоко - 500 грам
  • Яйця курячі - 3 штуки
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Маргарин - 50 грам
  • Дріжджі сухі - 12 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Крем - 150 грам(20%)
  • Вівсяне толокно - 1 Ст. Ложка
Shanygi
Додайте молоко, підігріте до кімнатної температури.
Shanygi
Надішліть розтоплене масло до молока і збитих яєць. Туди ж додайте рослинне масло (2 ст. Ложки).
Shanygi
Тісто має бути, як для оладок. Накрийте чистим рушником і поставте в тепле місце на расстойку на 60 хвилин.
Shanygi
У начинку додайте 40 грам борошна і розмішайте масу до однорідного стану.

Схожі рецепти