Рецепт Альмойшавена фото

Альмойшавена
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Іспанська кухня
Тісто, Заварне тісто
Пісні страви
На святковий стіл
Випічка, Солодке

Усім шанувальникам швидкої і смачною солодкої випічки хочу запропонувати на пробу "альмойшавену" . Ця апетитна коржик, родом з Іспанії, підкорить серця і дорослих, і діток. До чаю - відмінний варіант.

Заварне тісто - основа випічки. Його готувати дуже просто, так що навіть новачок без зусиль справиться. Суміш кориці і цукру дає не тільки чудовий смак, але і приголомшливий аромат. Ще один безперечний плюс в тому, що "альмойшавена" хороша не тільки в теплому вигляді, але і в холодному. Рекомендую обов'язково повторити в домашніх умовах.

  • Вода - 200 мілілітрів
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Борошно - 130 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Яйце - 3 штуки
  • Цукор - 5 Ст. Ложок
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
альмойшавена - фото крок 1
1. Для початку підготуємо всі необхідні інгредієнти.
альмойшавена - фото крок 2
2. Воду з'єднаємо з вершковим маслом і поставимо на вогонь.
альмойшавена - фото крок 3
3. Корицю з'єднаємо з цукром.
альмойшавена - фото крок 4
4. Ретельно перемішайте всі однорідності.
альмойшавена - фото крок 5
5. Масло з водою доведіть до кипіння. Додайте щіпку солі.
альмойшавена - фото крок 6
6. Всипте борошно і ретельно перемішайте.
альмойшавена - фото крок 7
7. Трохи остудіть тісто, щоб воно стало кімнатної температури. По одному вбивайте яйця, кожен раз ретельно вимішуючи тісто.
альмойшавена - фото крок 8
8. Ось таке м'яке тісто вийшло.
альмойшавена - фото крок 9
9. Деко застеліть пергаментом і викладіть тісто. Руками розподіліть його рівним шаром.
альмойшавена - фото крок 10
10. Посипте рясно сумішшю цукру і кориці. Надішліть деко в розігріту духовку.
альмойшавена - фото крок 11
11. При температурі 190 градусів випікайте близько 30-40 хвилин. Чим товщі тісто, тим більше шаруватої буде коржик.
альмойшавена - фото крок 12
12. Усе, залишилося тільки трохи її остудити, нарізати довільними шматочками і подати до столу. Приємного чаювання!

Схожі рецепти