Рецепт Зрази з грибами фото

Зрази з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Картопля, Гриби
Дієтичне харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви з начинкою, Зрази

Недороге, ситне, смачна страва поспішаю запропонувати вам на замітку. Якщо ви ще не знаєте, як приготувати зрази з грибами в домашніх умовах, тоді запам'ятовуйте цей нескладний і вдалий рецепт.

Коли вже втомилися від звичних гарячих страв, коли залишилося після свята пюре, коли хочеться зробити щось з грибами - у всіх цих випадках я рекомендую приготувати саме зрази. Апетитні котлетки з ніжною грибною начинкою обов'язково припадуть вам до смаку. Подавати до столу їх можна з овочами, а також доповнивши сметаною: буде ще смачніше.

  • Картопля - 1 кілограм
  • Гриби - 400 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно - 2 Ст. Ложки (приблизно)
  • Сіль і перець - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
зрази з грибами - фото крок 1
1. Нехитрий і недорогий набір інгредієнтів вам потрібно, щоб зробити зрази з грибами на своїй кухні.
зрази з грибами - фото крок 2
2. У каструлю налийте воду, доведіть її до кипіння. Очистіть картопля, вимийте його і наріжте.
зрази з грибами - фото крок 3
3. Викладіть його в киплячу підсолену воду і варіть до готовності. Після злийте воду і розімніть картоплю на пюре.
зрази з грибами - фото крок 4
4. Поки вариться картопля, можна зайнятися начинкою. Очистіть і подрібніть цибулю і гриби.
зрази з грибами - фото крок 5
5. Викладіть на сковороду цибулю, обсмажте його до легкого золотистого кольору. Додайте грибочки. Додати сіль, поперчіть і смажте на середньому вогні до готовності.
зрази з грибами - фото крок 6
6. Перед початком процесу все як слід остудіть, щоб зручніше було працювати. На робочий стіл насипте борошно. Викладіть трохи пюре, розімніть його в коржик. У центр покладіть ложку грибної начинки.
зрази з грибами - фото крок 7
7. Акуратно згорніть і сформуйте котлетку.
зрази з грибами - фото крок 8
8. Готові зрази викладіть на сковороду з розігрітим маслом, обсмажте до рум'яності з двох сторін.
Смачного!

Схожі рецепти