Зрази з фаршу
(покроковий рецепт з фото)
Зрази - це котлети для гурманів. Вимагають трохи більше часу, але і виходить королівське блюдо. А змінюючи начинку ви кожен раз будете отримувати нове блюдо. Готуємо зрази з фаршу!
Дуже зручне блюдо - котлети. Насмажив і на пару днів забув про готуванні. Але що робити, якщо вони набридли? Приготувати зрази з фаршу! Вони нітрохи не гірше звичайних котлет, а найчастіше за рахунок начинки виходять набагато соковитіше і ароматні. Склад начинки ви можете підбирати самі, в залежності від продуктів в холодильнику і власних уподобань. Як приготувати зрази з фаршу - читайте в моєму рецепті. Просто дотримуйтесь його. А покрокові фотографії допоможуть вам все зробити правильно і отримати відмінний результат!
- Фарш - 300 грам (беріть фарш який вам подобається. Я використовую свинячий.)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Білий хліб - 2 скибочки
- Борошно - 2-3 Ст. Ложок
- Яйце - 1 штука
- Сир твердий - 100 грам
- Часник - 2 зубчики
- Рослинна олія - 6 Ст. Ложок
- Сіль - - За смаком
- Перець - - За смаком
- Молоко - 1/2 склянки
Цибулю почистити, дрібно порізати.
Білий хліб замочити в молоці.
Змішати фарш з порізаною цибулею, замоченим хлібом. Додати сіль, перець, 1 ст. Ложку борошна і білок яйця. Все добре перемішати.
Сир натерти на дрібній тертці.
Часник почистити, дрібно порізати.
У натертий сир додати порізаний часник, сіль, жовток від яйця. Добре перемішати.
Змочити водою руки і дошку. Розділити фарш порційно і з кожної порції следать корж.
У центр коржі покласти сирну начинку.
Акуратно з'єднати краї коржа. Зрази обваляти в залишилася борошні. На сковороду налити рослинне масло, розігріти, викласти зрази.
Зрази смажити протягом 30 хвилин. Смачного!