Зрази з фаршу в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Зрази - це котлети м'ясні з начинкою, яка може бути овочевий, грибний або яєчної. Сьогодні я покажу як приготувати м'ясні зрази з яєчної начинкою. Дивіться рецепт!
Для приготування зраз знадобиться фарш, яйця для начинки і цибулю. Відваріть яйця і порубаєте, змішайте зі смаженою цибулею. Сформуйте з фаршу коржі і наповніть їх фаршем, кінець палиці. Запечіть при 180 градусах 30 хвилин.
- Фарш свинячо-яловичий - 700 грам
- Цибуля ріпчаста - 3 штуки
- Білий хліб - 2-4 скибочок
- Молоко - 1 Склянка
- Сіль, перець чорний мелений - За смаком
- Кріп - За смаком
- Яйце - 3 штуки(2 - в начинку, 1- в фарш)
- Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
Приготуйте продукти. Два яйця відваріть для начинки круто, а одне залиште сирим для фаршу. Скибочки хліба замочіть в склянці молока.
З'єднайте замочений хліб з м'ясним фаршем, сирим яйцем, сіль, спеціями і кропом. Гарненько перемішайте фарш.
Посмажте порізаний кубиками цибулю на рослинній олії. Додати сіль за смаком.
Відварені яйця порубати ножем на кубики. Змішайте зі смаженою цибулею. Начинка готова.
Візьміть в руку столову з гіркою ложку фаршу, зробіть корж. У центр покладіть десертну ложку яєчної начинки.
Кінець палиці. Надайте зрази форму котлетки.
Застеліть деко фольгою або змастіть рослинною олією. Фольгу теж потрібно змастити, щоб не прилипли котлети. Викладіть зрази і відправте в гарячу духовку (180 градусів) з 30 хвилин.
Готові зрази зніміть з дека і подайте гарячими до столу з гарніром і зеленню, овочами.