Зрази гречані
(покроковий рецепт з фото)
Якщо на обід ви зварили занадто багато гречки, на вечерю можна зробити зрази із залишків! А цей дуже економний і простий рецепт зраз гречаних буде вам на допомогу! швидко, легко - і всі задоволені!
Взагалі, я зовсім недавно навчилася готувати такі зрази гречані в домашніх умовах. І, скажу я вам, виходить дуже оригінальне, і шалено смачна страва! Так що з радістю ділюся цим простим рецептом зраз гречаних і з вами теж! Вам точно вони сподобаються, з ніжною начинкою, ароматної основою і хрусткою засмаженої скоринкою!
- Гречана каша - 2 склянки (мається на увазі вже відварена гречка)
- Відварене куряче філе - 200 грам
- Яйця - 5 штук(2 шт. - в тісто, 3 шт. - для начинки)
- Цибуля зелена - 1 штука(1 пучок)
- Спеції - 1 За смаком
- Цибуля - 1 штука
1. Отже, філе, якщо треба, відварюємо, ріжемо дрібно, і обсмажити разом з подрібненою цибулиною.
2. Розміщуємо суміш зі сковорідки в блендер, додамо гречану кашу і два яйца.Взбіваем до однорідності, солимо і перчимо до смаку.
3. Паралельно займаємося начинкою - відварюємо яйця, що залишилися, ріжемо їх кубиком і змішаємо з зеленою цибулею.
4. Тепер вологими руками з гречаної-місний суміші формуємо коржі, по центру викладаємо начинку з яйця і цибулі, і кінець палиці.
5. Обсмажити на добре прогрітій сковороді з усіх боків. При бажанні можна обваляти в панірувальних сухарях перед смаженням.
6. Готово! Смачного!