Журавлинний соус з апельсинами
(покроковий рецепт з фото)
Ароматний журавлинний соус з апельсинами ідеально підходить до м'ясних страв, а особливо - до запеченої індички або курочку. Приготування соусу займає всього півгодини. Спробуйте!
Приготуємо журавлинний соус з апельсинами в домашніх умовах. Готується все елементарно. З апельсинів знімається шкірка, вони ріжуться кубиками. Змішуємо апельсини і журавлину, додаємо цукор і вливаємо воду, варимо соус до загусання. Хай щастить!
- Журавлина - 1 Склянка
- Цукор - 1 Склянка
- Апельсин - 1 штука
- Вода - 1 Склянка
Підготуємо інгредієнти.
З апельсина зрізаємо шкірку і нарізаємо його невеликими кубиками.
У підготовлену ємність кладемо апельсин і журавлину, ставимо на повільний вогонь.
Додаємо цукор, воду і варимо соус до загусання.
Готово! Отриманим соусом поливаємо курку або індичку! Смачного!