Журавлина в цукровій пудрі
(покроковий рецепт з фото)
Бабуся розповіла мені, як приготувати журавлину в цукровій пудрі, і сьогодні я поділюся з вами цим рецептом. Ягідки виходять досить підсушеними і можуть довго зберігатися в пластикових контейнерах.
Дуже простий у приготуванні десерт, з мінімумом витрат грошей і часу. Журавлина в цукрі відмінно підійде як для прикраси різного роду випічки, так і в якості окремого, самостійно подається десерту. У міру підсушені ягідки в цукровій пудрі дуже сподобаються до смаку дітям. Обов'язково спробуйте приготувати журавлину в цукровій пудрі!
- Журавлина - 1 кілограм
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Яєчний білок - 1 штука
- Цукрова пудра - 2 склянки
1. Промийте і висушіть на рушник журавлину.
2. Додайте лимонний сік в цукрову пудру, добре перемішайте.
3. Додайте яєчний білок, розітріть масу до білого.
4. У невелику кількість глазурі додайте частину ягід, обережно і акуратно перемішайте.
5. Перекладіть жменю ягід з глазур'ю в цукрову пудру і круговими рухами (миски) обваляйте їх в ній як слід.
6. Викладіть ягоди на деко, сушіть їх в розігрітій до 50 градусів духовці 30 хвилин.
7. Смачного!