Рецепт Журавлина в цукровій пудрі фото

Журавлина в цукровій пудрі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди, Цукор, Цукрова пудра, Журавлина
Вегетаріанське харчування
На швидку руку
Десерти

Бабуся розповіла мені, як приготувати журавлину в цукровій пудрі, і сьогодні я поділюся з вами цим рецептом. Ягідки виходять досить підсушеними і можуть довго зберігатися в пластикових контейнерах.

Дуже простий у приготуванні десерт, з мінімумом витрат грошей і часу. Журавлина в цукрі відмінно підійде як для прикраси різного роду випічки, так і в якості окремого, самостійно подається десерту. У міру підсушені ягідки в цукровій пудрі дуже сподобаються до смаку дітям. Обов'язково спробуйте приготувати журавлину в цукровій пудрі!

  • Журавлина - 1 кілограм
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Яєчний білок - 1 штука
  • Цукрова пудра - 2 склянки
журавлина в цукровій пудрі - фото крок 1
1. Промийте і висушіть на рушник журавлину.
журавлина в цукровій пудрі - фото крок 2
2. Додайте лимонний сік в цукрову пудру, добре перемішайте.
журавлина в цукровій пудрі - фото крок 3
3. Додайте яєчний білок, розітріть масу до білого.
журавлина в цукровій пудрі - фото крок 4
4. У невелику кількість глазурі додайте частину ягід, обережно і акуратно перемішайте.
журавлина в цукровій пудрі - фото крок 5
5. Перекладіть жменю ягід з глазур'ю в цукрову пудру і круговими рухами (миски) обваляйте їх в ній як слід.
журавлина в цукровій пудрі - фото крок 6
6. Викладіть ягоди на деко, сушіть їх в розігрітій до 50 градусів духовці 30 хвилин.
журавлина в цукровій пудрі - фото крок 7
7. Смачного!

Схожі рецепти