Рецепт Жульєн в мультиварці фото

Жульєн в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Птах , Курка , Куряче філе , Гриби , Куряча грудка
ПП рецепти , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Останнім часом жульен став дуже популярний, адже приголомшливий ніжний смак цієї страви нікого не залишає байдужим. Сучасні господині роблять його на плиті, а ми приготуємо жульен в мультиварці.

Опис приготування:

Сучасна техніка набагато спростила наше життя, і тепер ми може готувати улюблені страви набагато швидше і зручніше. Хороший тому приклад цей простий рецепт жульєну в мультиварці, з яким блюдо виходить просто дивовижним, а його приготування не займає багато часу. Що стосується складу страви, то він тут, можна сказати, класичний, правда гриби в цьому рецепті приготування жульєну в мультиварці я використовувала мариновані, але найкраще взяти свіжі (або заморожені) білі грибочки.

  • Куряче філе - 500 грам
  • Гриби - 300-350 грам (тут мариновані)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Сир твердий - 150 грам
  • Вершки 10% - 200 мілілітрів
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - За смаком (для смаження)
  • Спеції - За смаком (перець чорний мелений, трави сушені)
  • Сіль - За смаком
жульєн в мультиварці - фото крок 1
Для початку ми включаємо мультиварку на режим"Жарка" (або"Випічка" ), викладаємо в чашу мультиварки борошно і обсмажуємо її, помішуючи, пару хвилин, пересипаємо поки борошно в чисту тарілку.
жульєн в мультиварці - фото крок 2
Далі наливаємо в чашу мультиварки трохи рослинного масла, викладаємо в нього нарізаний дрібно цибулю і смажимо його на тому ж режимі до золотистого кольору.
жульєн в мультиварці - фото крок 3
Після того як цибуля стане золотистим, додаємо до нього гриби, продовжуємо смажити все разом.
жульєн в мультиварці - фото крок 4
Промите куряче філе витираємо насухо і нарізаємо його на невеликі шматочки.
жульєн в мультиварці - фото крок 5
Додаємо філе до решти інгредієнтів, смажимо все, періодично помішуючи, хвилин 10-15.
жульєн в мультиварці - фото крок 6
Після закінчення часу наливаємо в чашу вершки і додаємо обсмажену муку, інтенсивно перемішуємо все, щоб в соусі не залишилося грудочок.
жульєн в мультиварці - фото крок 7
Пропускаємо часник через прес і викладаємо його в чашу, солимо і посипаємо все спеціями.
жульєн в мультиварці - фото крок 8
Посипаємо наша страва значним шаром тертого на крупній тертці сиру, закриваємо чашу мультиварки, режим залишаємо той же.
жульєн в мультиварці - фото крок 9
Приблизно через 15-20 хвилин жульен буде повністю готовий, тому ми вимикаємо мультиварку.
жульєн в мультиварці - фото крок 10
І приступаємо до нашого неймовірно смачного вечері. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти