Рецепт Жульєн в аерогрилі фото

Жульєн в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Молочні продукти , Птах
ПП рецепти , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Не у кожного на кухні знайдеться такий апарат, але мені пощастило. Завдяки аерогриля можна урізноманітнити своє меню масою незвичайних страв. Приклад одного з них перед вами.

Опис приготування:

Жульєн в аерогрилі готуйте так:

1. Приготуйте соус для жульєну. Для цього злегка обсмажте борошно на вершковому маслі постійно помішуючи, влийте гаряче молоко і доведіть до кипіння. Додайте сметану, перемішайте, знову доведіть до кипіння і відставте.

2. Куряче м'ясо наріжте соломкою і обсмажте на вершковому маслі. Використовуйте тільки вершкове масло, якщо хочете отримати ніжний вершковий смак.

3. Залийте курятину соусом і рясно засипте тертим сиром. Зверху трохи збризніть розтопленим вершковим маслом.

4. Встановіть температуру аерогрилю на 260 градусів і запікайте жульен протягом 10 хвилин.

Подайте на стіл з відвареною картоплею і свіжими овочами. Смачного!


  • Куряче філе - 500 грам
  • Сир - 100 грам
  • Молоко - 1 Склянка
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
Жульєн в аерогрилі готуйте так:

1. Приготуйте соус для жульєну. Для цього злегка обсмажте борошно на вершковому маслі постійно помішуючи, влийте гаряче молоко і доведіть до кипіння. Додайте сметану, перемішайте, знову доведіть до кипіння і відставте.

2. Куряче м'ясо наріжте соломкою і обсмажте на вершковому маслі. Використовуйте тільки вершкове масло, якщо хочете отримати ніжний вершковий смак.

3. Залийте курятину соусом і рясно засипте тертим сиром. Зверху трохи збризніть розтопленим вершковим маслом.

4. Встановіть температуру аерогрилю на 260 градусів і запікайте жульен протягом 10 хвилин.

Подайте на стіл з відвареною картоплею і свіжими овочами. Смачного!

Схожі рецепти