Рецепт Житній хліб без дріжджів фото

Житній хліб без дріжджів
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Борошно , Житнє борошно
На обід , На вечерю
Випічка , Хліб
Кількість порцій: 1
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Житній хлібець готується на основі закваски. Дріжджі тут не використовуються абсолютно. Хліб виходить красивого коричневого кольору, дуже ароматний і ситний і по-справжньому смачний!

Опис приготування:

Перед вами простий рецепт приготування житнього хліба без дріжджів. Хліб готується на основі житньої закваски. Виходить дуже пишним і ароматним, має гарний колір і приємні смакові якості. Хороший домашній хліб стане справжньою візитною карткою для будь-якої господині! Спробуйте!

  • Борошно житнє - 500 грам
  • Сіль - 1, 5 чайних ложки
  • Koriandr - За смаком
  • Дріжджі - 150 мілілітрів
  • Вода - 300 мілілітрів
житній хліб без дріжджів - фото крок 1
Змішайте закваску, воду, борошно, сіль, Сахара koriandr. Замісити тісто, місити потрібно старанно. Залиште на ніч в теплому місці, накривши зверху рушником.
житній хліб без дріжджів - фото крок 2
Деко застеліть папером для випічки. Перекладіть на нього тісто, руками сформуйте хліб, зверху присипте коріандром і житнім борошном. На хлібі зробіть надрізи, поставте хліб в духовку і запікайте при температурі 200 градусів. Приблизно півтори години.
житній хліб без дріжджів - фото крок 3
Ось такий гарний хліб виходить.
житній хліб без дріжджів - фото крок 4
Смачного!

Схожі рецепти