Зелений тако
(покроковий рецепт з фото)
Тако - популярне мексиканське блюдо з пшеничного коржі і начинки. Але я пропоную приготувати дієтичну версію тако, в якому начинка загортається в лист зелені.
Нижче я розповім докладніше, як приготувати зелений тако. Як "зелених коржів" я використовувала салат "лолло Біонда", він ніжний і соковитий. Його можна замінити на ромен, айсберг, а також листову капусту бік чой або Кейл, якщо хочете чогось, що краще тримає форму.
- Листя салату - 4 штуки
- Соєвий фарш - 50 грам
- Кукурудза - 150 грам (консервована)
- Квасоля - 150 грам (консервована)
- Помідори - 1-2 штук
- Соєвий соус - 2-3 Ст. Ложок
- Томатний соус - 1-2 Ст. Ложок
- Сирний соус - За смаком
- Часниковий порошок - За смаком
- Петрушка - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Соєвий фарш обсмажте на сковороді до золотистого кольору. Додайте соєвий соус, часниковий порошок і томатну пасту. А при води стільки, щоб фарш лише ввібрав рідина. Обсмажте до повного випаровування вологи.
Наріжте томати кубиками, додайте кукурудзу і консервовану квасолю.
Надішліть цю суміш до соєвого фаршу. Обсмажте все разом 5 хвилин.
Салатні листя помийте і обсушіть.
Викладіть на салатний лист начинку.
Полийте зверху сирним соусом і посипте дрібно посіченою петрушкою.
Зелений тако готовий, смачного!