Зелений салат з креветками
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся простим рецептом зеленого салату з креветками. Ця страва дуже корисне і смачне, прекрасно підійде як для любителів всіляких дієт, так і для тих, хто просто любить смачно поїсти!
Обов'язково спробуйте це блюдо, вам такий салатик дуже сподобається! А як приготувати зелений салат з креветками, це я вам зараз розповім! І смак, і зовнішній вигляд цієї страви вас не залишать байдужими, а оригінальна заправка з м'ятно-базилікового соусу песто додасть салату "родзинку" . Рекомендую!
- Шпинат - 200 грам
- Салат-латук - 200 грам
- Перець болгарський - 0.5 штуки
- Кукурудза консервована - 50 грам
- Креветки - 100 грам
- Базилік - 15 грам
- М'ята - 10 грам
- Часник - 2 зубчики
- Оцет яблучний - 2 Ст. Ложки
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1/4 чайних ложки
- Гірчичний - 0.5 чайних ложки

1. За допомогою блендера або в товкачем змішаємо і подрібнити базилік, м'яту і часник. Додамо сюди ж оцет, олія, мідь, сіль і гірчицю. Перемішаємо до однорідності і охолодити.

2. Креветки піджаримо, остудити і очистимо.

3. Викладаємо на блюдо тепер помиті і обсушені листя шпинату і салату-латуку. Сюди ж - перець, нарізаний кубиком, кукурудзу і нашу підготовлену заправку. Зверху - креветки. Готово!