Зелений борщ з яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам спробувати класичний рецепт зеленого борщу з яйцем, як його готували наші мами, бабусі, і, напевно, ще далекі предки. Смачно, ситно, і дуже по-весняному, спробуйте!
Цей старий- добрий простий рецепт зеленого борщу з яйцем я свого часу дізналася від своєї мами, вона, в свою чергу, від своєї, і так далі. У ньому немає ніяких надмірностей і вишукувань, але ж ніхто вам не заважає удосконалити рецептуру, додавши нові інгредієнти.
Отже, як приготувати зелений борщ з яйцем:
1. Ставимо варитися бульйон. Для цього м'ясо опускаємо в чисту підсолену воду, і варимо майже до готовності. Можна відразу ж в іншій каструльці поставити відварюватися яйця.
2. Коли бульйон закипить, - знімаємо піну, і додаємо нарізану кубиками картоплю.
3. Варимо до готовності картоплі. Тим часом цибулю і моркву моєму і чистимо, подрібнюємо, і обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору.
4. Коли картопля готова, - додамо зажарку з пательні, а також нарізаний дрібно щавель. Солимо, перчим, і тримаємо хвилин 5.
5. В цей час яйця охолоджуємо, чистим, і нарізаємо кубиками, або ж кружечками, - кому як подобається.
6. Борщ знімаємо з вогню, розсипали по тарілці, і прикрашаємо яйцями, а також зеленню, якщо є в наявності.
Готово! Смачного, сподіваюся, що цей рецепт приготування зеленого борщу з яйцем вам сподобається!
- Свинина - 500 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Картопля - 4 штуки
- Яйця - 4 штуки
- Щавель - 200 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Отже, як приготувати зелений борщ з яйцем:
1. Ставимо варитися бульйон. Для цього м'ясо опускаємо в чисту підсолену воду, і варимо майже до готовності. Можна відразу ж в іншій каструльці поставити відварюватися яйця.
2. Коли бульйон закипить, - знімаємо піну, і додаємо нарізану кубиками картоплю.
3. Варимо до готовності картоплі. Тим часом цибулю і моркву моєму і чистимо, подрібнюємо, і обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору.
4. Коли картопля готова, - додамо зажарку з пательні, а також нарізаний дрібно щавель. Солимо, перчим, і тримаємо хвилин 5.
5. В цей час яйця охолоджуємо, чистим, і нарізаємо кубиками, або ж кружечками, - кому як подобається.
6. Борщ знімаємо з вогню, розсипали по тарілці, і прикрашаємо яйцями, а також зеленню, якщо є в наявності.
Готово! Смачного, сподіваюся, що цей рецепт приготування зеленого борщу з яйцем вам сподобається!