Зелений борщ з томатом
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт приготування зеленого борщу з томатом сподобається всім любителям експериментів, - адже таке блюдо об'єднує інгредієнти як червоного, так і зеленого борщу, і виходить удвічі смачніше!
Цей класичний рецепт зеленого борщу з томатом прийшов до нас з давніх часів, але чомусь незаслужено був забутий. Так що давайте-ка будетм відроджувати наші смачні кулінарні традиції, і приготуємо такий незвичайний борщ!
Як приготувати зелений борщ з томатом:
1. У мене бульйон з м'ясом на кісточці вже був заздалегідь підготовлений, але якщо у вас ще його немає, - то займіться попередньо підготовкою бульйону, і тільки потім приступимо.
2. Картопля, цибуля, морква, щавель і томати моєму, чистим, якщо потрібно, і нарізаємо все якомога дрібніше. Картоплю, правда, нарізати кубиками, якщо любите, щоб в борщі щось плавало.
3. До вже підготовленому гарячого бульйону додамо картоплю, а паралельно ставимо вариться яйця в окремій каструльці.
4. На сковороді підігріваємо олію, і обсмажуємо на ньому цибулю і моркву до золотистого кольору, а тільки потім додамо помідори, і протушкувати під кришкою на маленькому вогні кілька хвилин.
5. Додамо суміш зі сковорідки в каструльку з уже готовим картоплею.
6. Через кілька хвилин додамо туди ж і дрібно нарізаний щавель. Закриваємо кришкою, і варимо на невеликому вогні.
7. Яйця охолоджуємо, ріжемо кубиками або кружечками, і додаємо в борщ.
8. Солимо, перчим, додаємо цукор або приправи на свій розсуд.
І все! Через пару хвилин вже можна розсипати по тарілках, і радувати гостей настільки незвичайним блюдом! сподіваюся, вам такий зелений борщ з томатом в домашніх умовах сподобається готувати
- Бульйон - 1 літр
- Картопля - 5 штук
- Помідор - 2 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Яйця - 4 штуки
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Цукор - 1 щіпка
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Як приготувати зелений борщ з томатом:
1. У мене бульйон з м'ясом на кісточці вже був заздалегідь підготовлений, але якщо у вас ще його немає, - то займіться попередньо підготовкою бульйону, і тільки потім приступимо.
2. Картопля, цибуля, морква, щавель і томати моєму, чистим, якщо потрібно, і нарізаємо все якомога дрібніше. Картоплю, правда, нарізати кубиками, якщо любите, щоб в борщі щось плавало.
3. До вже підготовленому гарячого бульйону додамо картоплю, а паралельно ставимо вариться яйця в окремій каструльці.
4. На сковороді підігріваємо олію, і обсмажуємо на ньому цибулю і моркву до золотистого кольору, а тільки потім додамо помідори, і протушкувати під кришкою на маленькому вогні кілька хвилин.
5. Додамо суміш зі сковорідки в каструльку з уже готовим картоплею.
6. Через кілька хвилин додамо туди ж і дрібно нарізаний щавель. Закриваємо кришкою, і варимо на невеликому вогні.
7. Яйця охолоджуємо, ріжемо кубиками або кружечками, і додаємо в борщ.
8. Солимо, перчим, додаємо цукор або приправи на свій розсуд.
І все! Через пару хвилин вже можна розсипати по тарілках, і радувати гостей настільки незвичайним блюдом! сподіваюся, вам такий зелений борщ з томатом в домашніх умовах сподобається готувати