Рецепт Зелений борщ з томатом фото

Зелений борщ з томатом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Зелень , Помідор , Щавель
Вегетаріанське харчування
На обід
Борщ , Супи
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Цей рецепт приготування зеленого борщу з томатом сподобається всім любителям експериментів, - адже таке блюдо об'єднує інгредієнти як червоного, так і зеленого борщу, і виходить удвічі смачніше!

Опис приготування:

Цей класичний рецепт зеленого борщу з томатом прийшов до нас з давніх часів, але чомусь незаслужено був забутий. Так що давайте-ка будетм відроджувати наші смачні кулінарні традиції, і приготуємо такий незвичайний борщ!

Як приготувати зелений борщ з томатом:

1. У мене бульйон з м'ясом на кісточці вже був заздалегідь підготовлений, але якщо у вас ще його немає, - то займіться попередньо підготовкою бульйону, і тільки потім приступимо.

2. Картопля, цибуля, морква, щавель і томати моєму, чистим, якщо потрібно, і нарізаємо все якомога дрібніше. Картоплю, правда, нарізати кубиками, якщо любите, щоб в борщі щось плавало.

3. До вже підготовленому гарячого бульйону додамо картоплю, а паралельно ставимо вариться яйця в окремій каструльці.

4. На сковороді підігріваємо олію, і обсмажуємо на ньому цибулю і моркву до золотистого кольору, а тільки потім додамо помідори, і протушкувати під кришкою на маленькому вогні кілька хвилин.

5. Додамо суміш зі сковорідки в каструльку з уже готовим картоплею.

6. Через кілька хвилин додамо туди ж і дрібно нарізаний щавель. Закриваємо кришкою, і варимо на невеликому вогні.

7. Яйця охолоджуємо, ріжемо кубиками або кружечками, і додаємо в борщ.

8. Солимо, перчим, додаємо цукор або приправи на свій розсуд.

І все! Через пару хвилин вже можна розсипати по тарілках, і радувати гостей настільки незвичайним блюдом! сподіваюся, вам такий зелений борщ з томатом в домашніх умовах сподобається готувати


  • Бульйон - 1 літр
  • Картопля - 5 штук
  • Помідор - 2 штуки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Яйця - 4 штуки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Цукор - 1 щіпка
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Цей класичний рецепт зеленого борщу з томатом прийшов до нас з давніх часів, але чомусь незаслужено був забутий. Так що давайте-ка будетм відроджувати наші смачні кулінарні традиції, і приготуємо такий незвичайний борщ!

Як приготувати зелений борщ з томатом:

1. У мене бульйон з м'ясом на кісточці вже був заздалегідь підготовлений, але якщо у вас ще його немає, - то займіться попередньо підготовкою бульйону, і тільки потім приступимо.

2. Картопля, цибуля, морква, щавель і томати моєму, чистим, якщо потрібно, і нарізаємо все якомога дрібніше. Картоплю, правда, нарізати кубиками, якщо любите, щоб в борщі щось плавало.

3. До вже підготовленому гарячого бульйону додамо картоплю, а паралельно ставимо вариться яйця в окремій каструльці.

4. На сковороді підігріваємо олію, і обсмажуємо на ньому цибулю і моркву до золотистого кольору, а тільки потім додамо помідори, і протушкувати під кришкою на маленькому вогні кілька хвилин.

5. Додамо суміш зі сковорідки в каструльку з уже готовим картоплею.

6. Через кілька хвилин додамо туди ж і дрібно нарізаний щавель. Закриваємо кришкою, і варимо на невеликому вогні.

7. Яйця охолоджуємо, ріжемо кубиками або кружечками, і додаємо в борщ.

8. Солимо, перчим, додаємо цукор або приправи на свій розсуд.

І все! Через пару хвилин вже можна розсипати по тарілках, і радувати гостей настільки незвичайним блюдом! сподіваюся, вам такий зелений борщ з томатом в домашніх умовах сподобається готувати

Схожі рецепти