Рецепт Заварні французькі булочки фото

Заварні французькі булочки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто, Заварне тісто
На полуденок, На сніданок
Випічка, Булочки

Хочу навчити вас готувати заварні французькі булочки з сиром - Гужеро. Дивно повітряні всередині, з хрусткою скоринкою і насиченим сирним смачне. Від них просто неможливо відірватися!

Заварне тісто - це дуже просто навіть для новачка в кулінарії. У поєднанні з сиром виходить чудова булочка, яка хороша як в теплом, так і в холодному вигляді. Вони відмінно підійдуть до перших страв або як перекус.

  • Вода - 130 мілілітрів
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Борошно - 120 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Сир - 150 грам
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
заварні французькі булочки - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
заварні французькі булочки - фото крок 2
Воду з'єднайте з вершковим маслом і поставте на вогонь.
заварні французькі булочки - фото крок 3
У киплячу воду додайте сіль і всипте борошно. Зніміть каструльку з вогню і постійно помішуючи заваріть борошно.
заварні французькі булочки - фото крок 4
Коли тісто трохи охолоне, вбивайте по одному яйцу, ретельно вимішуючи.
заварні французькі булочки - фото крок 5
На середньої або крупній тертці натріть сир.
заварні французькі булочки - фото крок 6
Додайте сир в тісто, залишивши пару ложок.
заварні французькі булочки - фото крок 7
З отриманої маси сформуйте невеликі кульки, викладіть їх на пергамент. Надішліть в розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин.
заварні французькі булочки - фото крок 8
Після присипте булочки сиром, що залишився, снизьте температуру до 180 градусів і випікайте до рум'яності ще 15 хвилин.
заварні французькі булочки - фото крок 9
Вийшли ось такі французькі заварні булочки в домашніх умовах.
заварні французькі булочки - фото крок 10
Пригощайтеся!

Схожі рецепти