Рецепт Запіканка з патисонів фото

Запіканка з патисонів
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок , Патисони
Вегетаріанське харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Випічка , Гарячі страви , Запіканка
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Запіканка з патисонів дуже схожа на запіканку з кабачків, можна сказати, що практично це одне і те ж. Хто не знає куди і як використовувати патисони, зробіть запіканку! буде смачно!

Опис приготування:

Запіканку з патисонів за 5-7 хвилин до готовності можна посипати тертим сиром. Після випічки запіканці дайте охолонути, щоб запіканка схопилася. Запіканку з патисонів можна подавати на гарнір, як овочі. Вегетаріанці будуть цілком задоволені цим самостійною стравою. Патисони можна замінити кабачками. Успіхів і приємного апетиту!

  • Патисони - 2 штуки
  • Яйце - 2 штуки
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Морква - 3 штуки
  • Майонез - 2-3 Ст. Ложок
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль, перець - За смаком
запіканка з патисонів - фото крок 1
Патисони почистити, натерти на терці.
запіканка з патисонів - фото крок 2
Моркву натерти на тертці.
запіканка з патисонів - фото крок 3
Яйця змішати з майонезом, сметаною, борошном і тертим часником, додати сіль. Патисони змішати з морквою. Форму змастіть маслом.
запіканка з патисонів - фото крок 4
Овочі змішайте з тестом, перевірте на сіль і спеції. Викладіть все в форму.
запіканка з патисонів - фото крок 5
Запікайте в духовці при 190 градусах 25 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти