Запіканка з патисонів
(покроковий рецепт з фото)
Запіканка з патисонів дуже схожа на запіканку з кабачків, можна сказати, що практично це одне і те ж. Хто не знає куди і як використовувати патисони, зробіть запіканку! буде смачно!
Запіканку з патисонів за 5-7 хвилин до готовності можна посипати тертим сиром. Після випічки запіканці дайте охолонути, щоб запіканка схопилася. Запіканку з патисонів можна подавати на гарнір, як овочі. Вегетаріанці будуть цілком задоволені цим самостійною стравою. Патисони можна замінити кабачками. Успіхів і приємного апетиту!
- Патисони - 2 штуки
- Яйце - 2 штуки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Морква - 3 штуки
- Майонез - 2-3 Ст. Ложок
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Сіль, перець - За смаком
Патисони почистити, натерти на терці.
Моркву натерти на тертці.
Яйця змішати з майонезом, сметаною, борошном і тертим часником, додати сіль. Патисони змішати з морквою. Форму змастіть маслом.
Овочі змішайте з тестом, перевірте на сіль і спеції. Викладіть все в форму.
Запікайте в духовці при 190 градусах 25 хвилин. Смачного!