Рагу з патисонів і кабачків
(покроковий рецепт з фото)
Рагу з патисонів і кабачків готувати просто. Патисони це щось середнє між кабачками і гарбузом, їх найкраще збирати недозрілими. Рагу з патисонів і кабачків відмінно підійде на гарнір.
Рагу з патисонів і кабачків можна пропонувати як самостійне блюдо, так і як гарнір до м'яса або курки. Рагу з патисонів і кабачків відмінно поєднується з відвареною картоплею. Блюдо готується приблизно 40 хвилин, його можна робити побільше, так воно на другий день нітрохи не гірше і прекрасно навіть в холодному вигляді. За своїм бажанням можете додавати в рагу інші овочі, а помідори можна закладати просто порізаними на часточки. Успіхів і приємного апетиту!
- Кабачки - 500 грам
- Паттісон - 250 грам
- Капуста - 300-400 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Помідори червоні - 500 грам
- Часник - 3 часточки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Кріп - 30 грам
Кабачки і Паттісон почистити і порізати.
Капусту тонко нашаткувати, обсмажити в глибокій посуді.
Додати кабачки і Паттісон.
На окремій сковороді обсмажте цибулю і моркву.
Через 15 хвилин гасіння кабачків і капусти, додайте до них перетерті помідори або томатну пасту.
Через п'ять хвилин додайте обсмажену цибулю з морквою і часник.
Обов'язково додайте приправи. Перемішайте і протушкувати під кришкою 15 хвилин на слабкому вогні.
Смачного!