Рецепт Рагу з патисонів і кабачків фото

Рагу з патисонів і кабачків
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Кабачок, Патисони
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На природу
Гарячі страви, Рагу

Рагу з патисонів і кабачків готувати просто. Патисони це щось середнє між кабачками і гарбузом, їх найкраще збирати недозрілими. Рагу з патисонів і кабачків відмінно підійде на гарнір.

Рагу з патисонів і кабачків можна пропонувати як самостійне блюдо, так і як гарнір до м'яса або курки. Рагу з патисонів і кабачків відмінно поєднується з відвареною картоплею. Блюдо готується приблизно 40 хвилин, його можна робити побільше, так воно на другий день нітрохи не гірше і прекрасно навіть в холодному вигляді. За своїм бажанням можете додавати в рагу інші овочі, а помідори можна закладати просто порізаними на часточки. Успіхів і приємного апетиту!

  • Кабачки - 500 грам
  • Паттісон - 250 грам
  • Капуста - 300-400 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Помідори червоні - 500 грам
  • Часник - 3 часточки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Кріп - 30 грам
рагу з патисонів і кабачків - фото крок 1
Кабачки і Паттісон почистити і порізати.
рагу з патисонів і кабачків - фото крок 2
Капусту тонко нашаткувати, обсмажити в глибокій посуді.
рагу з патисонів і кабачків - фото крок 3
Додати кабачки і Паттісон.
рагу з патисонів і кабачків - фото крок 4
На окремій сковороді обсмажте цибулю і моркву.
рагу з патисонів і кабачків - фото крок 5
Через 15 хвилин гасіння кабачків і капусти, додайте до них перетерті помідори або томатну пасту.
рагу з патисонів і кабачків - фото крок 6
Через п'ять хвилин додайте обсмажену цибулю з морквою і часник.
рагу з патисонів і кабачків - фото крок 7
Обов'язково додайте приправи. Перемішайте і протушкувати під кришкою 15 хвилин на слабкому вогні.
рагу з патисонів і кабачків - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти