Запіканка з млинців
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Урізноманітнити вже наявні в кулінарній скарбничці рецепти я пропоную дуже цікавим варіантом, запіканкою з млинців з куркою і грибами. Запам'ятовуйте рецепт! Виходить дуже смачно!
Опис приготування:
Курка з грибами - це класична начинка для млинців. При бажанні ви можете додати трохи сиру. Сметанно-яєчна заливка дуже здорово доповнює смак. Подавати до столу запіканку можна не тільки теплою, але і остигнула.
- Яйце - 3 штуки
- Вода - 1/2 склянки
- Борошно - 1/2 склянки
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Куряче філе - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Гриби - 200 грам
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Сода - 1 щіпка
- Вершкове масло - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Цукор - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Замісити тісто. У глибоку миску вбийте яйце, додайте дрібку цукру, солі, трохи соди. Всипте борошно і влийте воду або молоко.
Все ретельно збийте, щоб вийшло однорідне, рідке тісто.
На добре розігрітій сковороді випікайте тоненькі млинці.
Паралельно можна зайнятися начинкою. У підсоленій воді відваріть до готовності куряче філе. Остудіть і подрібніть в блендері або пропустіть через м'ясорубку.
Очистіть і подрібніть цибулину. Гриби вимийте, обсушити і дрібно наріжте.
На сковороді з невеликою кількістю масла обсмажити цибулю з грибами до рум'яності.
До грибів додайте курку, посоліть і поперчіть начинку за смаком.
Для приготування заливки збийте 2 яйця з дрібкою солі, додайте сметану, перемішайте.
На край млинчика викладіть начинку і скрутіть рулетиком.
Жароміцних форму змастіть вершковим маслом. Викладіть млинці, звернувши равликом. Змастіть заливкою.
Один млинець наріжте тонкими смужками і викладіть зверху. Змастіть залишилася заливкою. Надішліть форму в розігріту до 180 градусів духовку.
Через 15-20 хвилин запіканка з млинців буде готова.
Смачного!