Запіканка з м'яса і брокколі
(покроковий рецепт з фото)
Давно я не готувала запіканку, тому вирішила взяти і порадувати своє сімейство корисним стравою. Дивіться, як приготувати запіканку з м'яса і брокколі, пробуйте нові поєднання звичних продуктів.
Якщо ви хочете дуже ситно нагодувати своїх рідних, то вам обов'язково треба буде записати цей рецепт. Таке блюдо просто зводить з розуму відразу ж. Воно дуже ніжне, просте в готуванні і таке ароматне. Можна його є, як і невеликими шматочками, додавши гарнір, а можна і вживати як повноцінне гаряче.
- Фарш - 500 грам
- Брокколі - 300 грам
- Яйце - 2 штуки
- Панірувальні сухарі - 3 Ст. Ложки
- Вершки 20% - 100 мілілітрів
- Твердий сир - 100 грам
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Вершкове масло - 40 грам

Якщо необхідно, то попередньо необхідно розморозити фарш. Змішайте з ним одне яйце, сухарі і сіль, перець за смаком.

Поставте розігрівати духовку до 180 градусів. Форму змастіть маслом і викладіть в неї фарш рівномірним шаром.

Брокколі промийте. Розділіть брокколі на шматочки, розкладіть їх на фарш.

У мисці змішайте яйце з вершками. Додати сіль суміш, залийте нею блюдо у формі. Потім зверху посипати тертим сиром.

Готуйте запіканку протягом 55 хвилин до рум'яного кольору. Якщо хочете, прикрасьте зеленню перед подачею. Смачного!