Рецепт Запіканка сирно-морквяна фото

Запіканка сирно-морквяна
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Молочні продукти , Сир , Морква
ПП рецепти
На полуденок , На сніданок
Випічка , Запіканка
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Запіканка сирно-морквяна дуже корисна для здоров'я. Сир багатий кальцієм і білком, який так необхідний для росту організму. Тому така запіканка буде ідеальним сніданком в сім'ї з дітьми.

Опис приготування:

Якщо ви хочете знати, як приготувати запіканку сирно-морквяний, то просто прочитайте цей рецепт. Замість родзинок ви можете додати чорнослив. А можете покласти і то, та інше. Тут вже дивіться, як вам більше хочеться і подобається. Господар - пан, як то кажуть

  • Сир - 400 грам
  • Куряче яйце - 3 штуки
  • Цукор - 100 грам
  • Крем - 4 Ст. Ложки
  • Сода - 1/2 чайних ложки
  • Морква - 1 штука
  • Крупа манна - 5 Ст. Ложок
  • Мак - 1 Чайна ложка
  • Ізюм, ванілін - За смаком
запіканка сирно-морквяна - фото крок 1
У мисці для кухонного комбайна розітріть сирі яйця з ваніліном, домашнім сиром (який можна замінити магазинним) і звичайним цукровим піском. Поставте міксер в режим збивання. Додайте туди ж соду, гашенную кислої сметаною.
запіканка сирно-морквяна - фото крок 2
Морквину очистіть і натріть на дрібній тертці. Вона не повинна бути занадто великою, інакше буде відчуватися присмак цього овоча в готовій страві. Додайте її в тісто. Туди ж відправте мак, родзинки і манну крупу.
запіканка сирно-морквяна - фото крок 3
Силіконову форму для запікання змастіть маслом. Вилийте в неї вийшла сирно-морквяний суміш.
запіканка сирно-морквяна - фото крок 4
Поставте запіканку в духовку. Її слід попередньо розігріти до двохсот градусів. Запікайте блюдо близько півгодини. Слідкуйте, щоб воно не підгоріло. Готову запіканку остудіть і подавайте до столу.

Схожі рецепти