Запіканка сирно-морквяна
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Запіканка сирно-морквяна дуже корисна для здоров'я. Сир багатий кальцієм і білком, який так необхідний для росту організму. Тому така запіканка буде ідеальним сніданком в сім'ї з дітьми.
Опис приготування:
Якщо ви хочете знати, як приготувати запіканку сирно-морквяний, то просто прочитайте цей рецепт. Замість родзинок ви можете додати чорнослив. А можете покласти і то, та інше. Тут вже дивіться, як вам більше хочеться і подобається. Господар - пан, як то кажуть
- Сир - 400 грам
- Куряче яйце - 3 штуки
- Цукор - 100 грам
- Крем - 4 Ст. Ложки
- Сода - 1/2 чайних ложки
- Морква - 1 штука
- Крупа манна - 5 Ст. Ложок
- Мак - 1 Чайна ложка
- Ізюм, ванілін - За смаком
У мисці для кухонного комбайна розітріть сирі яйця з ваніліном, домашнім сиром (який можна замінити магазинним) і звичайним цукровим піском. Поставте міксер в режим збивання. Додайте туди ж соду, гашенную кислої сметаною.
Морквину очистіть і натріть на дрібній тертці. Вона не повинна бути занадто великою, інакше буде відчуватися присмак цього овоча в готовій страві. Додайте її в тісто. Туди ж відправте мак, родзинки і манну крупу.
Силіконову форму для запікання змастіть маслом. Вилийте в неї вийшла сирно-морквяний суміш.
Поставте запіканку в духовку. Її слід попередньо розігріти до двохсот градусів. Запікайте блюдо близько півгодини. Слідкуйте, щоб воно не підгоріло. Готову запіканку остудіть і подавайте до столу.