Рецепт Запечені роли фото

Запечені роли
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Риба та морепродукти , Морепродукти , Крупи , Мал , Кальмари
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Роли
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо ви любите японську кухню, то обов'язково повинні були пробувати суші і роли. Вони бувають найрізноманітніших видів з будь-якими начинками. Існують і гарячі роли, які запікаються в духовці.

Опис приготування:

Якщо вам цікаво, як приготувати запечені роли, то прочитайте цей рецепт. Завдяки фотографіям ви точно зрозумієте, як виконувати всі інструкції крок за кроком. Тут докладно викладено весь процес приготування. Саме тому у вас не виникне жодних труднощів.

  • Мал - 70 грам
  • Крабове м'ясо - 100 грам
  • Сьомга - 100 грам
  • Майонез - 4 Ст. Ложки
  • Соєвий соус - 1 Чайна ложка
  • Перець чилі - За смаком
  • Часник - 1/2 зубчики
  • Нори - 1 штука
  • Оцет рисовий - За смаком
запечені роли - фото крок 1
У невеликій каструльці доведіть до кипіння злегка підсолену воду. Потім насипте в неї рис і варіть до повної готовності стільки, скільки це написано виробником на упаковці. Потім в готовий рис влийте рисовий оцет і ретельно все перемішайте. Дайте рису охолонути.
запечені роли - фото крок 2
Тепер вам необхідно зробити спайсі-соус для ваших майбутніх ролів. Для цього буде потрібно перемішати в маленькій піалках майонез, соєвий соус, пропущений через прес часничок і дрібно помелену гострий перчик.
запечені роли - фото крок 3
В окремій посудині змішайте крабове м'ясо і сьомгу, попередньо нарізавши два цих інгредієнта на дрібні шматочки. Замість крабового м'яса можна використовувати крабові палички високої якості, а замість сьомги підійде будь-яка інша червона риба.
запечені роли - фото крок 4
Лист норі наріжте на невеликі смужки так, щоб вийшло п'ять-шість шматочків.
запечені роли - фото крок 5
Коли рис охолоне, сформуйте з нього невеликі довгасті коржики. Робити це можна як руками, так і за допомогою формочок. Для цього рецепта краще брати рис, який має високу клейкість, інакше вироби будуть у вас розпадатися.
запечені роли - фото крок 6
Тепер отримані коржі оберніть шматочками норі. Для того, щоб водорості добре трималися і не розкручувалася, змочіть їх кінчики водою.
запечені роли - фото крок 7
У кожну отриману"кошик" покладіть по чайній ложці суміші з крабового м'яса і червоної риби. Потім зверху полийте спайсі-соусом. У розігрітій до 200 градусів духовці запікайте роли п'ять хвилин. Подавайте блюдо гарячим.

Схожі рецепти