Запечені овочі на гарнір
(покроковий рецепт з фото)
Чи плануєте щоденне меню і перебуваєте в пошуку простих і класних ідей? Я запропоную чудовий варіант, як приготувати запечені овочі на гарнір з мінімумом зусиль. Відмінний рецепт для всієї родини.
Представлений набір інгредієнтів - це один з багатьох варіантів. Ви завжди можете експериментувати, використовуючи ті овочі, які вам більше до душі. Те ж стосується і спецій, зелений, сушених трав. Такий гарнір дуже універсальний, він підійде і для м'яса або курки, і для риби. Обов'язково рекомендую взяти рецепт на замітку.
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1-2 штук
- Баклажан - 1 штука
- Кабачок - 1 штука
- Картопля - 2 штуки
- Помідор - 3 штуки
- Солодкий перець - 1 штука
- Часник - 2-3 зубчиків
- Оливкова олія - 5-6 Ст. Ложок
- Сіль і спеції - За смаком
1. Підготуйте все овочі, які будете використовувати. Вимийте, обсушити, при необхідності очистіть і наріжте середніми шматочками. Духовку паралельно розігрійте до 180 градусів.
2. Викладіть у жароміцних форму, полийте олією. Додати сіль, додайте спеції за смаком. Акуратно перемішайте і відправте в духовку.
3. Запор 45 хвилин до декількох годин, в залежності від розміру шматочків і типу овочів. Хвилин через 20 після початку запікання дістаньте форму і акуратно перемішайте овочі.
Подавайте до столу гарячими. Смачного!
Подавайте до столу гарячими. Смачного!