Рецепт Запечені овочі на гарнір фото

Запечені овочі на гарнір
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарніри
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Чи плануєте щоденне меню і перебуваєте в пошуку простих і класних ідей? Я запропоную чудовий варіант, як приготувати запечені овочі на гарнір з мінімумом зусиль. Відмінний рецепт для всієї родини.

Опис приготування:

Представлений набір інгредієнтів - це один з багатьох варіантів. Ви завжди можете експериментувати, використовуючи ті овочі, які вам більше до душі. Те ж стосується і спецій, зелений, сушених трав. Такий гарнір дуже універсальний, він підійде і для м'яса або курки, і для риби. Обов'язково рекомендую взяти рецепт на замітку.

  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 1-2 штук
  • Баклажан - 1 штука
  • Кабачок - 1 штука
  • Картопля - 2 штуки
  • Помідор - 3 штуки
  • Солодкий перець - 1 штука
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Оливкова олія - 5-6 Ст. Ложок
  • Сіль і спеції - За смаком
запечені овочі на гарнір - фото крок 1
1. Підготуйте все овочі, які будете використовувати. Вимийте, обсушити, при необхідності очистіть і наріжте середніми шматочками. Духовку паралельно розігрійте до 180 градусів.
запечені овочі на гарнір - фото крок 2
2. Викладіть у жароміцних форму, полийте олією. Додати сіль, додайте спеції за смаком. Акуратно перемішайте і відправте в духовку.
запечені овочі на гарнір - фото крок 3
3. Запор 45 хвилин до декількох годин, в залежності від розміру шматочків і типу овочів. Хвилин через 20 після початку запікання дістаньте форму і акуратно перемішайте овочі.
Подавайте до столу гарячими. Смачного!

Схожі рецепти