Запечена в крем-соусі курка
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 10 хв.
Хочу запропонувати вам рецепт смачної і ніжною курки з незрівнянним ароматом болгарського перцю. Пригощайтеся!
Опис приготування:
Ця курка за рахунок сметани виходить дуже ніжною. Чим більше ви візьмете перцю, тим сильніше буде аромат соусу. Ви можете використовувати свіжий перець або заготовлений на зиму печена перець, а так же перцеву пасту, якщо перцю немає в наявності. Подається відразу з будь-яким гарніром на ваш смак. Смачного!
- Курка - 1/2 штуки
- Крем 25% - 1 Склянка
- Перець болгарський - 2 штуки
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
Складові.
Запікайте перець в гарячій духовці до готовності. Вийміть і покладіть в пакет на 5 хвилин. Вийміть, очистіть від насіння, плодоніжки і шкіри.
Поріжте цибулю і часник. Обсмажте з маслом протягом 3-4 хвилин.
Наріжте курку на порційні шматки, складіть в змащену форму.
Складіть в чашу блендера перець, обсмажені цибулю і часник, сметану. Влийте соєвий соус і подрібніть все блендером до отримання однорідної маси. Посоліть і поперчіть за смаком.
Залийте соусом курку.
Запікайте курку в гарячій духовці при t = 180 до готовності, приблизно 40-50 хвилин.
Відразу подавайте.
Смачного!