Запечена в крем-соусі курка
(покроковий рецепт з фото)
Хочу запропонувати вам рецепт смачної і ніжною курки з незрівнянним ароматом болгарського перцю. Пригощайтеся!
Ця курка за рахунок сметани виходить дуже ніжною. Чим більше ви візьмете перцю, тим сильніше буде аромат соусу. Ви можете використовувати свіжий перець або заготовлений на зиму печена перець, а так же перцеву пасту, якщо перцю немає в наявності. Подається відразу з будь-яким гарніром на ваш смак. Смачного!
- Курка - 1/2 штуки
- Крем 25% - 1 Склянка
- Перець болгарський - 2 штуки
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком

Складові.

Запікайте перець в гарячій духовці до готовності. Вийміть і покладіть в пакет на 5 хвилин. Вийміть, очистіть від насіння, плодоніжки і шкіри.

Поріжте цибулю і часник. Обсмажте з маслом протягом 3-4 хвилин.

Наріжте курку на порційні шматки, складіть в змащену форму.

Складіть в чашу блендера перець, обсмажені цибулю і часник, сметану. Влийте соєвий соус і подрібніть все блендером до отримання однорідної маси. Посоліть і поперчіть за смаком.

Залийте соусом курку.

Запікайте курку в гарячій духовці при t = 180 до готовності, приблизно 40-50 хвилин.

Відразу подавайте.

Смачного!