Рецепт Курка, запечена в соєвому соусі фото

Курка, запечена в соєвому соусі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Курячі стегна
Дієтичне харчування
На природу
Гарячі страви

Соєвий соус і каррі - популярні інгредієнти для приготування курки в східно-азіатському стилі. А мені полюбилося це поєднання для маринування курячого м'яса перед смаженням на грилі.

Курка маринується півгодини в суміші з каррі і соєвого соусу. Потім смажимо на вогні. Подаємо з печеними або свіжими овочами.

  • Приправа каррі - 2 чайних ложки
  • Соєвий соус - 50 мілілітрів
  • Курячий стегенце - 4 штуки
курка, запечена в соєвому соусі - фото крок 1
Для приготування цієї страви знадобляться курячі стегенця, соєвий соус і каррі.
курка, запечена в соєвому соусі - фото крок 2
Для маринаду з'єднайте і перемішайте соєвий соус і каррі.
курка, запечена в соєвому соусі - фото крок 3
Потім помістіть в маринад цілі курячі стегенця або розрізані на гомілки і стегна.
курка, запечена в соєвому соусі - фото крок 4
Зручно струшувати куряче м'ясо для рівномірного маринування і транспортувати його на пікнік в герметичному контейнері. Для маринування достатньо близько 30 хвилин, але можна і довше, тобто стільки часу, скільки знадобиться на дорогу і підготовку гриля.
курка, запечена в соєвому соусі - фото крок 5
Закріпіть курячі стегенця в решітці для гриля і готуйте їх над вугіллям.
курка, запечена в соєвому соусі - фото крок 6
Щоб м'ясо не пересохло, не згоріло і при цьому добре повністю присмажився, потрібно постійно перевертати ґрати то однією, то іншою стороною.
курка, запечена в соєвому соусі - фото крок 7
При проколі готових курячих стегенець виділяється прозорий сік без крові. Курка в соєвому соусі готова!

Схожі рецепти