Запечена лаваш
(покроковий рецепт з фото)
Потрібно терміново приготувати щось на вечерю чи обід? Спробуйте запекти лаваш зі смачною начинкою. Власне, начинка може бути будь-яка, досить трохи пофантазувати. Мій варіант лаваша - нижче.
Пропоную вашій увазі простий рецепт запеченого лаваша. Змащуємо лаваш паштетом і сметаною, зверху викладаємо скибочки сиру і порізані огірки. Накриваємо другим лавашем і кладемо на нього обсмажені з цибулею гриби. Звертаємо лаваш рулетом і поміщаємо в форму для запікання. Зверху поливаємо сметаною, збитою з яйцем і спеціями. Запікаємо страву в духовці 20 хвилин до готовності. Хай щастить!
- Лаваш тонкий - 2 штуки
- Паштет - 200 грам
- Огірок - 2 штуки (маринований)
- Гриби - 300 грам
- Сир твердий - 50 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Крем - 200 грам
- Яйце - 1 штука
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
Розкладаємо лаваш на столі, змащуємо його паштетом.
Тепер змащуємо сметаною.
Тонко нарізаємо сир. Огірки ріжемо скибочками. Викладаємо на сметану.
Накриваємо другим лавашем.
Подрібніть цибулю і гриби, обсмажте їх разом на рослинному маслі до готовності. Потім викладіть поверх лаваша.
Поверніть лаваш рулетом і помістіть його в форму. Зверху залийте сметаною, збитою з яйцем, сіллю і перцем. Запікайте блюдо в духовці 20 хвилин, температура 200 градусів.
Смачного!