Рецепт Запечена Індоутка фото

Запечена Індоутка
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Птах , Індоутка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Для святкового вечері хочу порекомендувати вам рецепт приготування запеченої індоуткі. Соковите і ароматне м'ясо птиці з овочами - ідеальний варіант для зустрічей з друзями і рідними!

Опис приготування:

Один з класичних рецептів запеченої індоуткі - це качка з чорносливом. М'ясо індоуткі не така жирна, як у простий качки, та й готуватися воно буде швидше. Для приготування запеченої індоуткі нам знадобиться замочити заздалегідь чорнослив. Зі спецій візьміть коріандр і суміш перців. Ними ми натремо пташку.

  • Індоутка - 1 штука
  • Чорнослив - 400 грам
  • Майонез - 100 грам
  • Спеції - За смаком
  • Часник - 5 зубчиків
  • Лавровий лист - 2-3 штук
запечена Індоутка - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
запечена Індоутка - фото крок 2
Птицю промийте і натріть спеціями.
запечена Індоутка - фото крок 3
Подрібніть часник, змішайте його з вимоченим чорносливом, додайте спеції, а також лавровий лист.
запечена Індоутка - фото крок 4
Начинку щільно викладаємо в качку. Зашиваємо птицю гарненько.
запечена Індоутка - фото крок 5
Викладаємо качку в рукав, закриваємо щільно з двох сторін.
запечена Індоутка - фото крок 6
Відправляємо в розігріту духовку на 1, 5-2 годину. Можна на 2, 5, все залежить від розміру качки. Переверніть її через годину.
запечена Індоутка - фото крок 7
Для 20 хвилин до готовності дістаньте качку, розріжте рукав.
запечена Індоутка - фото крок 8
Змастіть майонезом і відправте знову в духовку хвилин на 20. Запікаємо до золотистої скоринки.
запечена Індоутка - фото крок 9
Наша запечена Індоутка готова. Розріжте її перед подачею, можете приготувати ще легкий гарнір. Смачного!

Схожі рецепти