Запарені гречка для схуднення
(покроковий рецепт з фото)
Найлегший і простий спосіб приготування гречку для схуднення - запарювання. Причому ви можете це зробити з вечора, залишаючи крупу в окропі на ніч, щоб до ранку отримати вже готову кашу.
Цей варіант приготування крупи дуже зручний для тих, у кого з ранку немає часу для її варіння. У вас вже буде готова розсипчаста гречка - ви можете міксувати її з кефіром, podlivoй, різними м'ясними продуктами або ковбасою. Якщо у вас велика сім'я, то норму гречаної крупи і рідини найкраще подвоювати або вчиняти.
- Гречана крупа - 120 грам
- Окріп - 250 мілілітрів
- Сіль - 3 щіпки
Підготуйте зазначені інгредієнти.
Гречану крупу переберіть, видаляючи чорні підсмажені зерна. Всипте в глибоку миску і залийте холодною водою. Промийте і злийте воду.
Пересипьте промиту крупу в глибоку ємність, в якій і будете її запарювати. Закип'ятіть воду в чайнику або каструлі. Всипте на крупу сіль.
Влийте окріп і злегка перемішайте, щоб сіль розчинилася, krupinki obvarilis '. Залиште при кімнатній температурі гречку мінімум на 2 годину, максимум - на ніч.
До ранку готова розсипчаста гречка буде готова! Крупа вбере в себе всю рідину, але не буде розвареної, як це зазвичай відбувається при термічній обробці. Таке блюдо можна їсти навіть веганам і сироїдам.
Викладіть розсипчасту гречку на тарілку і подайте до столу.