Заливна сирна баніца
(покроковий рецепт з фото)
Млинці смачні в будь-якому вигляді: і в простому, і в фаршированому, з чаєм і молоком, холодними і гарячими. Але особливо вони смачні, коли з них буде зроблена баніца. Пригощайтеся!
З звичайних млинців можна приготувати дуже смачний пиріг. Потрібно випекти млинці по будь-якому вашому коханому рецептом. Кисле молоко можна замінити на кисле молоко Але для цього рецепта цілком підійдуть і вчорашні млинці. Курагу можна замінити на шоколад, чорнослив або будь-які сухофрукти на ваш смак. Згорнути їх краще все-таки в рулетки і укласти в змащену форму. Так само для зручності вилучення Баніци можна застелити папером для випічки. Дайте їй остудити до теплого стану, тоді вона буде краще різатися. Подавати можна з чаєм, кави або молоком.
- Кисле молоко - 100 мілілітрів (млинці)
- Вода - 100 мілілітрів (млинці)
- Куряче яйце - 5 штук(1 шт - млинці, 2 шт - начинка, 2 шт - заливка)
- Борошно - 200 грам(150 г - млинці, 50 г - заливка)
- Цукор - 10 Ст. Ложок(3 ст. L. - млинці, 4 ст. L. - начинка, 3 ст. L. - заливка )
- Дріжджі свіжі - 7 грам (млинці)
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки (млинці)
- Сіль - 1 щіпка (млинці)
- Сир жирний - 300 грам (начинка)
- Чорнослив - 70 грам (начинка)
- Манна крупа - 2 Ст. Ложки (начинка)
- Ванілін - 4 грами(2 г - начинка, 2 г - заливка)
- Крем 25% - 1 Склянка (заливка)

У теплій воді розчиніть цукор і дріжджі. Дайте постояти 15-20 хвилин до появи шапочки. У чаші з'єднайте кисле молоко, яйця, олія, сіль і борошно. Замісити густе тісто. Потім з'єднайте обидві маси і дайте постояти 10 хвилин, після чого випікайте млинці.

Курагу залийте окропом, дайте їй постояти до м'якості. Вийміть, обсушити і порізати маленьким кубиком. Змішайте до отримання однорідної маси.

Змастіть кожен млинець сирною масою, згорніть їх у рулетики.

Для заливки змішайте сметану, яйця, борошно, цукор і ванілін. Все гарненько збийте.

Форму змастіть маслом і обсипте манною крупою. Покладіть млинцеві рулетики стопкою.

Залийте млинці заливкою. Вона повинна заповнити всі порожні місця.

Поставте в гарячу духовку при t = 180 і випікайте протягом однієї години до готовності. Вийміть і дайте повністю охолонути.

Наріжте і подавайте.
СМАЧНОГО!
СМАЧНОГО!